Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Primăria Casimcea investește în lucrări privind realizarea unui centru de colectare a deșeurilor (DOCUMENT)

ro

26 May, 2024 11:11 490 Marime text

 
  • Firmele câștigătoare sunt Hiperline Utilaj SRL și Ramali Construct SRL.
     
Primăria Casimcea, județul Tulcea, a atribuit un contract privind execuția de lucrări privind realizarea obiectivului „Înființarea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar în comuna Casimcea, județul Tulcea”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
 
Conform site-ului eLicitatie.ro, valoarea totală estimată este  2.076.624,35 lei.
 
Firmele câștigătoare sunt Hiperline Utilaj SRL și Ramali Construct SRL.
 
Despre Hiperline Utilaj SRL
 
Societatea Hiperline Utilaj SRL a fost înființată în anul 2017, are sediul în municipiul Tulcea, strada Nopții, nr. 3 și se ocupă de „Lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Botezatu Costin și Botezatu Adrian, iar administrator este Botezatu Costin.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Hiperline Utilaj SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 3.405.674 lei, cu un profit de 89.472 lei, la 13 angajați.
 
Despre Ramali Construct SRL

Societatea Ramali Construct SRL a fost înființată în anul 2013 are sediul în municipiul Constanța, Șoseaua Mangaliei, nr. 80-80A și se ocupă de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Haralambi Paul.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 57.213.512 lei, cu un profit de 3.787.971 lei, la 160 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Licitații Constanța: Administrația Bazinală de Apa Dobrogea Litoral cumpără încărcător frontal (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii