Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Modificarea Organigramei, Statelor de Funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale DGASPC, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

ro

26 May, 2024 13:54 887 Marime text

 
  • Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară pentru data de 29.05.2024, ora 10,00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ, ședință ce se va desfășura în format fizic.
     
Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară pentru data de 29.05.2024, ora 10,00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ, ședință ce se va desfășura în format fizic.

Pe ordinea de zi se află proiectul: Proiect de hotărâre nr. 124/21.05.2024 privind modificarea Organigramei, Statelor de Funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, pentru anul 2024”.

Inițiator al proiectului este președintele CJ Constanța, Mihai Lupu.

În temeiul dispozițiilor art. 182 alin. (2) din O.U.G nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, se propune: 

Art.l — Aprobarea, începând cu data de 29.05.2024, a modificării Organigramei Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, conform Anexei nr. I , care face parte integrantă din prezentul proiect de hotărâre.

Art.2- Aprobarea, începând cu data de 29.05.2024, a modificării Statelor de Funcții ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, conform Anexei nr. 2, care face parte integrantă din prezentul proiect de hotărâre.

Art.3- Aprobarea, începând cu data de 29.05.2024, a modificării Regulamentului de Organizare și Funcționare al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, conform Anexei nr. 3, care face parte integrantă din prezentul proiect de hotărâre.

Art.4 — Prezentul proiect de hotărâre ce urmează a fi înscris pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna MAI 2024 se transmite de Secretarul general următoarelor comisii de specialitate: Comisia pentru Sănătate și Protecție Socială și Conusia-Buget—Finanțe în vederea examinării, formulării de amendamente în scris, după caz, precum și întocmirii avizului cu privire la adoptarea sau, după caz, respingerea proiectului.


Citește și:
Ședință Consiliu Local Constanța: Proiect de hotărâre pentru aprobarea situațiilor financiare ale societăţii Confort Urban SRL (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii