Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Clădirile la fostul Spital de Oase de la Eforie vor fi demolate. Ce se va construi în locul său?

ro

24 May, 2024 17:00 4029 Marime text
Pe 29 mai 2024 are loc ședința ordinară de Consiliu Județean Constanța, unde se află mai multe proiecte de hotărâre care vor intra la votul consilierilor.
 
Printre ele, se numără și un Proiect de hotărâre nr.115/17.05.2024 privind revocarea dreptului de administrare constituit în favoarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța asupra unor bunuri imobile situate în județul Constanța, localitatea Eforie Sud, str. Republicii nr.7 Lot1+Str. Dr. Climescu FN și trecerea acestora din domeniul public al Județului Constanța în domeniul privat al județului Constanța în vederea desființării acestora prin demolare.
 
Conform documentului anexat, se propune revocarea dreptului de administrare constituit în favoarea SCJU Constanța asupra construcțiilor situate în județul Constanța, localitatea Eforie Sud, str. Republicii nr.7 Lot1+Str. Dr. Climescu FN și trecerea acestora din domeniul public al Județului Constanța în domeniul privat al județului Constanța. Aprobarea trecerii din domeniul public al Județului Constanța în domeniul privat al Județului Constanța se face în vederea desființării acestora prin demolare.
 
Este vorba de un număr de 21 de clădiri, terenul având o suprafață totală de 108.685 mp și construcții. La adresa respectivă funcționează Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie a SCJU Constanța (Corp C4 parțial – partea reabilitată de către CJ în perioada 2014-2016). Pentru demararea proiectului privind obiectivul de investiții propus, respectiv „Realizare Centru Medical de Îngrijire și Recuperare Eforie Sud”, este necesară desființarea corpurilor C1, C2, C3, C4 parțial – partea nereabilitată – pavilion verandă, C5, C6, C7, C8, C9, C10, C11, C12, C13, C14, C15, C22, C23, C26, C27, C28 și C31.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Anchetă la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon București! Mai mulți pacienți ar fi decedat după administrarea incorectă a unui medicament
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii