Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali din Chirnogeni, convocaţi în şedinţă. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

ro

24 Mar, 2017 15:05 2619 Marime text
Consiliul Local Chirnogeni este convocat în şedinţă ordinară pe 31 martie, începând cu ora 13.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local. Toate proiectele ce urmează a fi discutate sunt iniţiate de către primarul Gheorghe Manta.
 
Ordinea de zi debutează cu un proiect de hotărâre privind menţinerea alocării din bugetul local a valorii cofinanţării aferentă Proiectului „Sprijin pentru pregătirea Aplicaţiei de Finanţare şi a documentaţiei de Atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanţa în perioada 2014-2020”.
 
Un alt proiect se referă la aplicarea prevederilor O.U.G. 109/2011 de către Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Apă-Canal Constanţa”. Cu privire la acest proiect, primarul Gheorghe Manta ne-a spus că va fi desemnat un reprezentant în Adunarea Generală.
 
Cel de-al treilea şi ultimul proiect de hotărâre are legătură cu aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli la data de 31 martie 2017.

Pe ordinea de zi, la final, este trecut capitolul „Diverse”.
 

„Aici pot fi solicitări ale cetăţenilor, propuneri ale membrilor Consiliului Local referitoare la aparatul executiv”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, primarul.




Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii