Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Pași pentru înființarea, la Chirnogeni, a sistemului de distribuție de gaze naturale (DOCUMENT)

ro

07 Mar, 2024 17:00 646 Marime text
 
 
  • Valoarea cumpărării directe este de 130.000 lei, ofertant câștigător fiind Laval Term SRL.
 
Comuna Chirnogeni (Primăria Chirnogeni), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru „elaborare S.F., doc. pentru C.U. și avize aferente C.U. pentru înființate sistem distribuție gaze naturale“, sistemul fiind de cumpărare directă.

Valoarea cumpărării directe este de 130.000 lei (26.146,95 euro), ofertant câștigător fiind Laval Term SRL. Data publicării este 5 martie 2024, ora 11.22, iar data finalizării – 6 martie 2024, ora 8.22.

După cum se arată pe e-licitatie.ro, se vor efectua următoarele servicii: se va elabora Studiul de fezabilitate pentru Înființare sistem de distribuție gaze naturale - 110.000 lei; se va depune documentația necesară pentru obținerea certificatului de urbanism - 20.000 lei; se vor depune și obține avizele solicitate prin certificatul de urbanism.
  
Despre SC Laval Term SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 7 martie 2024, firma Laval Term SRL a fost înființată în anul 2013, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat“.  
 
Asociați în Laval Term SRL sunt Valentin Lazăr (cu 50%) și Crețu LV Imobiliare SRL (cu 50%).
 
Calitatea de administratori o dețin Laurențiu Crețu și Valentin Lazăr.
 
Valentin Lazăr mai apare în Laval Termogaz SRL, iar Laurențiu Crețu mai apare în Crețu Laurențiu Întreprindere Individuală, Ambasador CO SRL și Crețu LV Imobiliare SRL.
 
În 2022, Laval Term SRL a avut o cifră de afaceri de 3.262.541 lei, un profit de 550.045 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 13

Platforma termene.ro informează că Laval Term SRL are în jur de 150 de contracte câștigate - achiziții directe și patru contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 6 martie 2024).
 
Despre SC Crețu LV Imobiliare SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 7 martie 2024, firma Crețu LV Imobiliare SRL a fost înființată în anul 2020, adresa sediului social este la Băneasa, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.  
 
Asociați în Crețu LV Imobiliare SRL sunt Laurențiu Crețu (cu 50%) și Valentin Crețu (cu 50%), cei doi având și calitatea de administratori.
 
În 2022, Crețu LV Imobiliare SRL a avut cifră de afaceri 0, o pierdere de 39.559 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.

Platforma termene.ro informează că SC Crețu LV Imobiliare SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 6 martie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:
 
Garda de Coastă achiziționează o centrală termică pe motorină (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii