Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban SRL va primi în gestiune delegată mai multe străzi din Cartierul Tomis Plus din Constanța pentru asfaltare (DOCUMENT)

ro

25 Apr, 2024 09:05 371 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Proiectul de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 63/2013 privind aprobarea contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public și privat de interes local din Municipiul Constanța se află pe ordinea suplimentară de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Constanța.
  • Prin adresa înregistrată la Primăria municipiului Constanța sub nr. 80761/15.05.2024, Societatea Confort Urban SRL solicită transmiterea în gestiune delegată a unor imobile situate în Cartierul Tomis Plus pentru turnare asfalt.
 
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, vineri, 26.04.2024, ora 12. 00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.
 
Pe ordinea suplimentată de zi a fost inclus și Proiectul de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 63/2013 privind aprobarea contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public și privat de interes local din Municipiul Constanța.
 
Prin H.C.L. nr.63/2013 s-a aprobat Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniulul public și privat de interes local din Municipiul Constanța în temelul căruia Consiliul Local al Municipiului Constanța poate transmite în gestiune delegată societății Confort Urban SRL, inclusiv drumuri publice, parcări, platforme și pasaje.

În conformitate cu prevederile art.3 alin. (1) lit. a) din OG nr. 71/2002 privind organizarea și funcționarea serviciilor publice de administrare a domeniulul public și privat de interes local, cu modificările și completările utterioare, "Serviciile de administrare a domeniului public și privat sunt destinate satisfacerii unor nevoi ale comunităților locale, contribuie la ridicarea gradului de clvilizatie și contort al acestora și grupează activități edilitar-gospodărești și acțiuni de utilitate și interes public local avand ca oblect: construirea, modernizarea, exploatarea, întreținerea stăzilor, drumurilor, podurilor, viaductelor, a pasajelor rutiere pietonale, subterane și supraterane".
 
Prin adresa înregistrată la Primăria municipiului Constanța sub nr. 80761/15.05.2024, societatea Confort Urban SRL solicită transmiterea în gestiune delegată a unor imobile situate în Cartierul Tomis Plus pentru turnare asfalt.
 
În acest sens, în vederea unei utilizări mai eficiente se consideră necesară modificarea H.C.L. nr.63/2013 privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public și privat de interes local din municipiul Constanța, respectiv transmiterea în gestiunea delegată a societății Contort Urban SRL a următoarelor imobile:
 
1) teren intravilan situat în municipiul Constanța, Stațiunea Mamala, Aleea zona On plonge junior, localitatea Mamaia, județul Constanța, în suprafață de 627 mp;
 
2) teren intravilan situat în municipiul Constanța, strada Cișmelei, Zona Biserica Tomis Nord, în suprafață de 747 mp.
 
3) teren intravilan situat în municipiul Constanța, strada Milano nr.23, lot 1/1/1/1/1 în suprafață de 118 mp.
 
 4) teren intravilan situat în municipiul Constanța, strada Milano nr.23, lot 1/1 în suprafață de 58 mp.
 
În conformitate cu prevederile art. 136 ails. (1) și alin.8 Iit.a) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările  uiterioare, a fost inițiat proiectul de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr.63/2013 privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public și privat de interes local din municipiul Constanța.
 
 
În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotărâre la care facem referire.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Citește și:
 
Terenul în suprafață de 880 mp de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, dat în folosință gratuită Parohiei „Schimbarea la față″, Biserica Greacă (DOCUMENT)
 
Un constănțean, la mâna aleșilor locali: Planul urbanistic de detaliu pentru construirea unei locuinţe, pe ordinea de zi a ședinței CLM Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii