Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Daf Trans 2000 SRL, contract de peste un milion de euro pentru modernizarea străzilor din Chirnogeni (DOCUMENT)

ro

05 Sep, 2023 17:00 1578 Marime text
  • Daf Trans 2000 SRL este deținută și administrată de Florin Beu.
  • Pentru acest contract a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Daf Trans 2000 SRL și-a adjudecat de la Primăria Chirnogeni contractul pentru modernizarea și reabilitarea străzilor din comună, valoarea depășind echivalentul sumei de un milion de euro, la cursul actual.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă pentru contract.
 
 Titlul contractului este „Modernizare și reabilitare străzi în comuna Chirnogeni, județul Constanța“, iar valoarea totală este de 5.036.871.44 de lei fără TVA, adică peste un milion de euro la cursul actual, aceasta fiind și valoarea la care fusese estimată achiziția.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit datelor oficiale.
 
În descrierea contractului, se arată că „obiectul prezentei proceduri constă în încheierea unui contract pentru achiziția de lucrări de modernizare si reabilitare a unor strazi din comuna Chirnogeni, în vederea fluidizării traficului“.
 
„În primul rând, necesitatea acestui proiect a apărut în ideea creșterii gradului de accesibilitate a comunei Chirnogeni prin modernizarea strazilor: Str. Caișilor tr1, Str. Cireșilor, Str. Recoltei, Str. Fântânilor, Str. Muscatei, Str. Castanilor, Str. Teilor, Str. Credinței, Str. Economiștilor, Str. Morii, Str. Dezrobirii, Str. Mărculești, Str. Catolicilor, Str. Pietrelor“, se mai precizează în descrierea achiziției.
 
Despre DAF Trans 2000
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 5 septembrie 2023, societatea Daf Trans 2000 Constanța a fost înființată în anul 2000 și are sediul social în Constanța, Parcela A 903/77 sola 99 lot 1 (intravilan), având ca obiect de activitate lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Asociat unic și administrator este Florin Beu, al cărui nume figurează și în New Generation Consulting SRL Dâmbovița.
 
În 2022, Daf Trans 2000 SRL a declarat 138 de angajați, profit peste două milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 81,95 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania DAF Trans 2000 SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 196.627.661,95 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără mai multe comune din județul Constanța: Chirnogeni, Castelu, Costinești, Mircea Vodă, Cogealac, Pecineaga, Săcele, Topraisar, Tortoman, Tuzla, Valu lui Traian, dar și orașele Hârșova, Mangalia, alături de alte instituții din țară.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Se modernizează străzile în comuna Chirnogeni! Acord cerut de la Protecția Mediului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii