Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Meciurile tari revin în Sala Sporturilor din Constanţa“ BC Athletic debutează în turneul play-off al locurilor 9-16 din Liga Naţională

ro

24 Apr, 2019 00:00 1141 Marime text
Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanţa debutează în turneul play-off al locurilor 9-16 din Liga Naţională, întâlnind pe teren propriu, joi, 25 aprilie, CSM Tg. Mureş.
 
Partida este găzduită de Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 19.00, iar spectatorii beneficiază de intrare liberă. Cu ocazia partidei, se vor dona dulciuri, care vor ajunge de Paşte la copiii nevoiaşi. „Donăm dulciuri de orice fel, dulciuri care vor ajunge la copii de Paşte prin United Hands Romania. Vino cu ceva dulce la meci! Iar, ca să facem lucrurile şi mai fun, punem la bătaie două premii, un hanorac şi un bluzon Athletic mărimea S. Tot ce trebuie să faci este să donezi ceva dulce, să le comunici numele tău fetelor de la standul United Hands Romania de la intrarea Sălii Sporturilor, iar la pauza meciului extragem din urnă cei doi câştigători care vor pleca acasă cu un hanorac sau bluzon. It's gonna be sweet!“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
BC Athletic a încheiat Grupa Galbenă pe locul 6, în vreme ce echipa din Tg. Mureş s-a clasat pe prima poziţie în Grupa Albastră. Returul dublei întâlniri se joacă pe 2 mai. În turneul play-off al locurilor 9-16 se mai dispută pe 25 mai CSM Mediaş (5 Grupa Galbenă) - CSM Sighetu Marmaţiei (2 Grupa Albastră), CSO Voluntari (3 Grupa Galbenă) - CSM VSKC Miercurea Ciuc (5 Grupa Albastră) şi CSM Phoenix CSU Galaţi (4 Grupa Galbenă) - CSM 2007 Focşani (3 Grupa Albastră).
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii