Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gladiatorii din Tomis „Un sezon în care am produs surprize plăcute în Liga Națională, iar lumea a revenit la sală, fără restricții“ (GALERIE FOTO)

ro

02 May, 2022 00:00 2040 Marime text


 
  • În ultimul meci din sezon, BC Athletic Neptun Constanța a cedat în fieful liderului clasamentului.
 
Formația masculină de baschet Athletic Neptun Constanța a susținut ultimul meci al sezonului în Liga Națională, întâlnind în deplasare ACS U - Banca Transilvania Cluj-Napoca, liderul clasamentului.
 
Confruntarea s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 92-69. Echipa clujeană a condus și la pauză, cu 52-31, iar pe sferturi partida Cluj - Constanța a evoluat astfel: 27-19, 25-12, 22-14, 18-24. Pentru BC Athletic Neptun au marcat Cristian Mâinea - 14p, Khaliq Spicer - 13p, Adika Peter McNeilly - 9p, Zan Kosic - 9p, Daniel Mâinea - 5p, Max Darling - 5p, Mario Lazăr - 5p, Tyler Gaskins - 4p, Vitalie Bălan - 2p, Vlad Corpodean - 2p și Andrei Oprean - 1p.        
 
„Cristi Mâinea și Khaliq Spicer au fost cei mai buni marcatori pentru Gladiatorii din Tomis. Un sezon în care BC Athletic Constanța a produs surprize plăcute în Liga Națională de Baschet și, mai presus de toate, lumea a revenit în sală, pentru baschet, fără restricții. Mulțumim tuturor celor de acasă și celor care au fost în tribune la Cluj-Napoca, felicitări, U-BT, pentru parcursul din Champions League și pentru energia din Polivalentă, succes mai departe! Team is everything!“, a fost mesajul BC Athletic Neptun.
 
Gladiatorii din Tomis s-au clasat pe locul 11 în Liga Națională, cu 42 de puncte, având 12 victorii și 18 înfrângeri. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „BC Athletic Neptun“. 
 
Citește și:

Baschet
Campionatele Naționale indoor 3X3, seniori și Under-23, ediția 2022, se vor disputa la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii