Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga Națională BC Athletic Neptun Constanța primește vizita echipei de pe locul doi

ro

31 Mar, 2022 00:00 1944 Marime text

 
  • Gladiatorii din Tomis nu au jucat în weekend-ul trecut, meciul contând pentru etapa a 26-a cu CSM CSU Oradea amânându-se la o dată care va fi comunicată ulterior.
 
Echipa masculină de baschet Athletic Neptun Constanța dispută sâmbătă, 2 aprilie, un nou meci de campionat, întâlnind pe teren propriu CSO Voluntari, a doua clasată.
 
Partida contează pentru etapa a 27-a a Ligii Naționale, fiind găzduită, de la ora 17.00, de Sala Sporturilor din Constanța. „Gladiatorii din Tomis“ ocupă locul zece în clasament, cu 35 de puncte, după zece victorii și 15 înfrângeri, în timp ce formația din Voluntari a acumulat până acum 45 de puncte, după 21 de victorii și înfrângeri. În etapa trecută, CSO Voluntari a învins pe teren propriu, în etapa a patra, liderul ACS U Banca Transilvania Cluj-Napoca, scor 84-81.
 
De cealaltă parte, BC Athletic nu a jucat în weekend-ul trecut, meciul contând pentru etapa a 26-a cu CSM CSU Oradea amânându-se la o dată care va fi comunicată ulterior. „Din cauza problemelor medicale cu care lotul bihorean se confruntă, echipele au convenit ca partida să se desfășoare la o altă dată. Le dorim însănătoșire grabnică!“, a fost mesajul clubului constănțean, care, în ultimul meci jucat, pe 23 martie, acasă cu SCM U Craiova, în etapa a 25-a, a cedat cu 69-71.
 
În acest meci, Alexandru Olteanu, antrenorul BC Athletic Neptun, și Ciprian Enache, tehnicianul SCM U Craiova, s-au întâlnit pentru prima dată în cariera lor din postura de antrenori principali, după ce ambii au fost coechipieri în echipa Farului Constanța în 2013-2014. De-a lungul sezoanelor trecute de Ligă Națională, cei doi s-au mai întâlnit pe când Ciprian Enache era secund la Miercurea Ciuc și SCM U Craiova.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)

 
Citește și:
 
BC Athletic Neptun Constanța, învinsă de SCM U Craiova (GALERIE FOTO)

Interviu online cu Ștefan Gribinic
„După ce am crescut puțin, am realizat frumusețea adevărată a baschetului“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii