Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic Neptun Constanța, învinsă de SCM U Craiova (GALERIE FOTO)

ro

23 Mar, 2022 21:31 1686 Marime text
  • Scor final strâns în disputa de pe litoral.

Formația masculină de baschet Athletic Neptun Constanța a întâlnit în această seară pe teren propriu SCM U Craiova în Liga Națională, iar succesul le-a aparținut oaspeților, la diferență de numai două puncte, cu 71-69.

La pauză, scorul a fost egal, 30-30, iar pe sferturi confruntarea Constanța - Craiova a evoluat astfel: 13-16, 17-14, 15-25, 24-16.

Pentru echipa de la malul mării au înscris: Andrei Oprean – 13p, Adika Peter McNeilly – 11p, Zan Kosic – 8p, Jakob Lowrance – 8p, Tyler Gaskins – 6p, Khaliq Spicer – 6p, Vlad Corpodean – 5p, Mario Lazăr – 4p, Max Darling – 3p, Cristian Mâinea – 3p și Vitalie Bălan – 2p.  

BC Athletic Neptun Constanța cedează cu SCM U Craiova la limită, în ultimele secunde ale meciului, cu 71-69, rezultat care diminuează considerabil șansele Gladiatorilor din Tomis de a se clasa între primele opt echipe ale Ligii Naționale de Baschet.
 
Andrei Oprean a fost cel mai eficient jucător terminând partida cu 13 puncte, 1 recuperare, 2 pase decisive și 3 intercepții pentru un indice de eficiență de 14 urmat de Adika Peter-McNeilly cu 11 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții.
 
Pentru BC Athletic Neptun urmează o deplasare în weekend la Oradea, unde vom întâlni CSM Oradea iar pe 2 Aprilie ne reîntoarcem pe teren propriu pentru meciul cu CSO Voluntari.
 
Mulțumim tuturor pentru încurajările de la sală și pentru lucrurile pe care le-ați donat la meci, lucruri ce vor ajunge la cei în nevoie! Team is everything!, este mesajul BC Athletic Neptun.

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii