Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM va intalni nationala Belarusului

ro

06 Jul, 2010 02:10 1002 Marime text

hcm.JPGCampioana României, Handbal Club Municipal Constanţa, a fost invitată în Germania pentru a participa la un turneu amical, din care vor face parte 16 echipe, printre ele numărându-se şi naţionala Belarusului.

Potrivit site-ului oficialal competiţiei, HCM Constanţa este una dintre cele patru echipe din afaraGermaniei invitate pentru a participa la cea de-a 15-a ediţie a Sparkassen Cup,turneu amical care va avea loc în perioada 3-7 august. Formaţia pregătită deEden Hairi şi Alexandru Buligan va face parte din Grupa 2, alături de naţionalaBelarusului, ThSV Eisenach (locul 10 în liga a doua germană) şi EHV Aue (locul13 în liga a doua germană). Meciurile din această grupă se vor disputa la SalaSporturilor Werner-Assmann din Eisenach. HCM va debuta la această competiţie,marţi, 3 august, de la ora 19.00 (ora României), când va întâlni formaţia EHVAue. Următoarea zi, constănţenii vor juca împotriva echipei gazdă, ThSV Eisenach(ora 21.00), în timp ce ultima întâlnire din faza grupelor va avea loc joi, 5august, cu naţionala Belarusului, echipă antrenată de fosta glorie ahandbalului rusesc, Yuri Shevtsov.

Ultimul joc este programat să se dispute dela ora 19.00. În cazul în care va câştiga grupa, campioana României se vacalifica în semifinalele turneului, unde va juca împotriva câştigătoarei Grupei3, din care fac parte echipele MT Melsungen (locul 12 în Bundesliga), HSGGensungen-Felsberg, TV Hüttenberg şi ZBK Borac Banja Luka (vicecampioanaBosniei). Semifinalele sunt programate vineri, de la ora 19.00, (întrecâştigătoarele grupelor 1 şi 4) şi 21.30 (între câştigătoarele grupelor 2 şi3). Finala competiţiei va avea loc sâmbătă, 7 august, de la ora 19.30, în saladin Rotenburg (2.200 de locuri). La această ediţie a Sparkassen Cup vorparticipa 16 echipe împărţite în patru grupe. Partidele din grupe se vordesfăşura în patru oraşe diferite (Bad Wildungen, Eisenach, Felsberg şiRotenburg). Printre cele mai puternice echipe participante la acest turneu senumără formaţiile din Bundesliga, HSG Wetzlar, TuS-NLubbecke şi MTMelsungen (echipă din care face parte şi jucătorul român Alin Şania), WislaPlock (Polonia) şi Borac Banja Luka (Bosnia-Herţegovina). În afara acestuiturneu, HCM a mai perfectat şi un amical cu formaţia Rhein-Neckar Lowen (locul4 în Bundesliga). Lotul HCM-ului se va reuni pe 10 iulie, vor urma nouă zile dereacomodare la efort la Constanţa, iar pe 19 iulie este programată vizitamedicală la Institutul de Medicină Sportivă din Bucureşti. Primul meci oficialal constănţenilor va fi pe 4 septembrie, când vor întâlni în prima etapă dincampionat, în deplasare, pe Dinamo Bucureşti. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii