Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Durere fără margini! Soţia handbalistului Javier Humet, condusă pe ultimul drum. Jucătorii de la Dinamo, prezenţi la înmormântare

ro

26 May, 2021 09:46 27412 Marime text
 
  • Originară din Constanţa, Ana Ayda s-a stins din viaţă la numai 33 de ani, după ce a suferit un atac cerebral.
 
Astăzi a avut loc, la cimitirul din oraşul constănţean Ovidiu, înmormântarea celei ce a fost Ana Ayda Humet, soţia handbalistului Javier Humet, de la Dinamo Bucureşti, dar care a jucat şi la HCM Constanţa.

Originară din Constanţa, Ana Ayda s-a stins din viaţă la numai 33 de ani, după ce a suferit un atac cerebral şi s-a aflat apoi mai multe zile la reanimare.

Tânăra soţie şi mamă a lăsat în urmă regrete eterne şi un gol imposibil de umplut în inimile celor care au cunoscut-o, au iubit-o şi apreciat-o.

Trei copii rămaşi fără mamă, alături de tatăl lor, de familie şi de prieteni îi plâng Anei Ayda bunătatea, frumuseţea şi tinereţea.
 

Dragă Javi, sincere condoleanțe ție și familiei tale. Dumnezeu să vă dea putere pentru această pierdere iremediabilă a Aydei voastre, zeița și mama voastră minunată. Curaj și putere spre cer pentru voi! Mă rog în fiecare zi

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să te ajute și să te întărească, să poți trece cu bine peste această tragedie! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

Cuvintele sunt de prisos... Dumnezeu sa îți dea putere, Javi. Drum lin spre cer, Ayda, au fost câteva dintre mesajele cunoscuţilor.


Născut în Spania, la Barcelona, Javier Humet are şi cetăţenie română, iar el şi Ana Ayda au spus „Da” în 2017, cu ocazia ceremonialului de la Starea Civilă, desfăşurat la Constanţa. 

Javier joacă inter dreapta, iar la HCM Constanţa a evoluat în două rânduri, cu echipa de pe litoral participând şi în Liga Campionilor.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al tinerei a fost depus la capela de la Cimitul Municipal din Constanţa, iar, în jurul prânzului, cortegiul mortuar se va deplasa la Ovidiu.

La înmormântare, au fost prezenţi şi handbaliştii de la Dinamo, coechipierii lui Javier Humet. Aceştia au purtat tricouri negre cu numele şi poza Anei Ayda, cu mesajul "Ana Ayda, mereu în inimile noastre".   

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aida 27 May, 2021 02:10 Port același nume ca și Ayda, sunt tot constanteanca. Am întâlnit-o de puține ori, dar a fost suficient ca să o apreciez ca pe o femeie valoroasa. Optimista, vesela, familista convinsa, implicata în tot ceea ce considera responsabilitatea sa. O frumusețe de femeie, tanara, mama a trei copii, soție iubitoare, fiica devotata, de o delicatețe sufleteasca deosebita. Nu îmi vine sa cred ca nu mai este printre noi, ca a plecat la cer sa se așeze la loc bun, de unde sa își vegheze familia. Dumnezeu sa te odihnească, Ayda, iar pe membrii familiei tale, soț, părinți, și cei trei copilași, sa ii mângâie și sa ii întărească!