Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Constănţeanul Marius Stavrositu, instalat antrenor principal la Universitatea Cluj (galerie foto)

ro

28 Oct, 2021 00:00 2664 Marime text

 
  • Fost mare jucător, Marius Stavrositu are 41 de ani şi s-a retras din activitatea competiţională în 2020.
 
Constănţeanul Marius Stavrositu, fost mare handbalist, în prezent antrenor, este noul principal al echipei masculine Universitatea Cluj, care ocupă locul 13 în Liga Naţională.
 
În vârstă de 41 de ani, Marius Stavrositu s-a retras din activitatea de jucător anul trecut, cu două luni înainte de a împlini 40 de ani, după care a activat în staff-ul tehnic al CSA Steaua Bucureşti (ultima echipă la care a jucat). Acum a preluat-o ca principal pe U Cluj.
 
„Încep o nouă etapă a carierei mele şi multumesc celor de la U Cluj pentru încrederea de a mă pune antrenor principal al echipei de handbal masculin. În ultimele luni, m-am dedicat perfecţionării, iar acum vreau să pun în practică tot ce am învătat în ultima perioadă, dar şi de la antrenorii cu care am colaborat. Am început deja antrenamentele cu băieţii şi am mari aşteptări de la ei, dar şi speranţa că împreună vom atinge obiectivul de anul acesta. Din păcate, îmi voi face debutul pe banca tehnică fără spectatori, însă trag nădejdea că, în curând, lucrurile vor reveni la normal şi vom reuşi să ne revedem la meciuri. Până atunci, mulţumesc Clujului pentru primirea frumoasă pe care mi-a făcut-o şi, cu siguranţă, îmi voi face multe amintiri frumoase aici“, a fost mesajul lui Marius Stavrositu.
 
Sportiv extrem de spectaculos, inventiv, cu pase marcă înregistrată, talentatul „Pablo“, „creierul“ din teren, a făcut spectacol la echipele la care a evoluat ca handbalist, fie că a fost vorba de CSS1 Constanța (la juniori), HC Portul Constanţa, HCM Constanța, CSM București, CSA Steaua (ultima sa formație) sau echipa națională.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Marius Stavrositu)

 
Citeşte şi:
 
Constănțeanul Marius Stavrositu, în staff-ul tehnic al echipei de handbal CSA Steaua București
 
După 29 de ani de handbal, Marius Stavrositu și-a încheiat cariera de jucător
„Constanța te aplaudă, Pablo!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii