Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Handbal George Buricea - „Din nou am avut ghinion la tragerea la sorți, dar ne vom juca șansa“

ro

23 Jul, 2022 15:43 1838 Marime text
  • Echipa constănțeană are în față un adversar redutabil, cu jucători de mare valoare, care s-a clasat pe locul cinci în ultima ediție a campionatului din țara sa.

Constanța se va duela din nou la handbal cu echipa franceză Chambery Savoie Mont Blanc HB, după întâlnirile din 2014 din grupele Cupei EHF contra HCM Constanța.

Atunci, formația constănțeană înregistra un egal în Franța și o victorie acasă și continua în competiție, mergând până în turneul Final Four de la Berlin. În urmă cu opt ani, Constanța îi avea în teren, printre alții, pe Ionuț Stănescu, George Buricea și Laurențiu Toma, care în prezent fac parte din staff-urile actualei echipe, oponenta lui Chambery pentru un loc în turul doi al EHF European League. Din noul sezon, „delfinii” vor evolua pentru CSM Constanța, grupare care a preluat echipa de seniori și academia de copii și juniori a HC Dobrogea Sud.

Dubla cu Chambery își derulează primul act pe 27 / 28 august, la Constanța, iar returul se va juca pe 3 / 4 septembrie. Echipa constănțeană are în față un adversar redutabil, cu jucători de mare valoare, care s-a clasat pe locul cinci în ultima ediție a campionatului francez.

„Silkeborg și Chambery erau cei mai puternici adversari pe care îi puteam întâlni în primul tur. Din nou am avut ghinion la tragerea la sorți, dar ne vom juca șansa. Adversarii noștri au o apărare foarte puternică și un contraatac bun pe faza a doua. Voi primi în curând câteva meciuri, ca să le putem analiza jocul și să fim pregătiți pentru meciul de la Constanța“, a declarat, conform paginii de Facebook a clubului, George Buricea, antrenorul principal al echipei de pe litoral.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

HC Dobrogea Sud Constanța și-a aflat adversarul din turul întâi al EHF European League

UPDATE
„Delfinii“ au început pregătirea pentru noul sezon. HC Dobrogea Sud va preda ștafeta către CSM Constanța (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii