Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Scandal în seara de Florii – bătaie și amenințări cu cuțitul, după mai multe pahare de alcool

ro

29 Apr, 2024 09:44 850 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța
 
  • Un scandal a răsunat, seara trecută, pe Aleea Zmeurei din cartierul Tomis Nord. După ce s-au adunat să petreacă, trei bărbați s-au angrenat într-un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, spun polițiștii. În urma încăierării, unul dintre ei s-a ales cu o rană la gât, provocată cu un obiect tăietor înțepător. Ulterior, ceilalți doi bărbați s-au suit în mașină și au fugit la Medgidia, unde au fost prinși de agenții de poliție. Șoferul este suspectat că ar fi consumat droguri. Toate persoanele implicate în scandal au ajuns în custodia poliției, Transmite IPJ Constanța.
 
Conform comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța, la data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil de pe aleea Zmeurei, are loc un conflict între mai multe persoane.
 
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat șase persoane, trei bărbați și trei femei.
 
În urma cercetărilor efectuate,  a rezultat că alți doi bărbați părăsiseră locul faptei, cu un autoturism, îndreptându-se spre municipiul Medgidia.
 
Din investigațiile efectuate a rezultat că, între persoanele aflate în imobil, ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, în cursul căruia unul dintre bărbați ar fi fost agrersat fizic, fiindu-i provocată o leziune superficială în zona gâtului, cu un obiect tăietor înțepător.
 
De asemenea, un alt bărbat ar fi fost amenințat cu un obiect tăietor-înțepător.
 
Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Medgidia, cei doi bărbați care ar fi părăsit locul faptei au fost identificați, la scurt timp, la spitalul din Medgidia.
 
Cu această ocazie, s-a constatat că autoturismul cu care aceștia s-ar fi deplasat prezintă distrugeri.
 
În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
 
Toate persoanele implicate se află, în prezent, în custodia poliției.
 
În cauză au fost întocmite formulare de evaluare a riscului, în urma cărora nu a reieșit risc iminent.
 
A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun, a precizat sursa citată.

Oficial de la IPJ Constanța:

Ca urmare a conflictului din seara de 28 aprilie a.c., când mai multe persoane s-ar fi agresat fizic reciproc într-un imobil de pe strada Zmeurei din municipiul Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 29 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați.

Aceștia au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Mâine, 30 aprilie a.c., vor fi prezentați procurorul de caz, cu propunere legală.

Citește și
Județul Constanța Halucinant - Două femei, amenințate și bătute de fostul concubin! Acesta ar fi încălcat ordinul de protecție (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii