Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Doliu în sportul constănțean. A murit reputatul antrenor Ion Crăciun!

ro

13 Jul, 2023 22:13 3061 Marime text
 
Sportul constănțean și cel românesc sunt în doliu, după ce s-a stins din viață, la vârsta de 67 de ani, antrenorul constănțean de handbal Ion Crăciun.
 
Acesta a lucrat, de-a lungul anilor, cu generații întregi de handbaliști și a antrenat atât la formații de băieți, cât și de fete, precum CSM Medgidia, HCM Constanța, CS Tomis Constanța (apoi CSU Neptun Constanța), HC Minaur Baia Mare, Corona Brașov, dar și echipa națională de tineret a României, cu care a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de tineret din 2016.   

Ion Crăciun s-a stins din viață la Constanța, în urma unui infarct.

Vestea morții lui Ion Crăciun a picat ca un trăsnet pentru prietenii, apropiații, colegii și elevii acestuia, iar mesajele de condoleanțe curg.

Nu îmi vine să cred! Dumnezu să- l odihnească în pace. Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi. Fie că dragostea familiei și a prietenilor să reprezinte sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că Domnu Profesor Jean Craciun pleacă pentru totdeauna prea devreme la varsta de 67 de ani. Handbalul românesc a rămas joi fără un personaj emblematic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!  Nu o să îl uităm niciodată! O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de tine. Cele mai sincere condoleanțe!, este unul dintre mesaje.

Transmitem condoleanțe familiei domnului profesor Ion Crăciun și tuturor celor care l-au cunoscut, simțindu-i lipsa acum, când a trecut în veșnicie. Vom păstra amintirea caracterului său puternic, cu care și-a pus amprenta inconfundabilă pe generații de handbaliști și handbaliste într-o carieră bogată, campion al României, câștigător al Cupei României, medaliat cu bronz la Campionatul European de handbal feminin - tineret. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, a transmis Federația Română de Handbal.

UPDATE:

Cei care vor să-și ia un ultim rămas bun de la cel cvare a fost Ion Crăciun o pot face vineri, 14 iulie, începând cu ora 13.00, la capela mortuară Casa Albastră din Constanța.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:


Astăzi începe turneul internaţional de handbal de la Constanţa
La Trofeul Carpaţi, România îşi verifică forţele pentru Euro (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii