Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța, egal în meciul cu Politehnica Timișoara. Echipa de pe litoral, mai aproape de finală

ro

02 May, 2019 19:24 1139 Marime text
Meciul Politehnica Timișoara - HC Dobrogea Sud Constanța, din etapa a patra a turneului play-off din Liga Națională de handbal masculin, s-a încheiat la egalitate, scor 22-22, la pauză 13-10 pentru formația de pe litoral.

Pentru HC Dobrogea Sud au marcat Kevic - 5 goluri, Malinovic - 5, Buricea - 4, Toma - 2, Cutura - 2, Chikovani - 2, Vujovic - 1 și Nikolic 1.

Ca și partida de la Constanța, nici acest meci nu a fost lipsit de moment tensionate, apărute atât în prima repriza, cât și în cea de a doua.

În clasament, HC Dobrogea Sud continuă să se afle pe locul întâi, cu 16 puncte, după trei victorii și un egal, iar în etapa viitoare va întâlni, tot în deplasare, a doua clasată, CSM București, duminică, 5 mai, de la ora 17.30 (în direct la TVR HD).   

În etapa a patra, CSM Bucureşti a pierdut în deplasare cu Dunărea Călăraşi, scor 22-26 (11-13), astfel că distanţa faţă de HC Dobrogea Sud este de şase puncte, ceea ce apropie şi mai mult echipa constănţeană de finală! În acest moment, cu două etape înainte de încheierea turneului play-off, clasamentul arată astfel: 1. HC Dobrogea Sud - 16p, 2. CSM Bucureşti - 10p, 3. Dunărea Călăraşi - 5p, 4. Poli Timişoara - 4p. În afară de partida cu CSM, HC Dobrogea Sud mai are de jucat cu Dunărea Călăraşi, pe teren propriu, în ultima rundă.   

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii