Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, debut cu victorie în Liga Națională

ro

22 Aug, 2022 20:09 1664 Marime text


Debutul competițional oficial al echipei de handbal masculin a Constanței sub numele de CSM Constanța, în urma preluării ștafetei de la HC Dobrogea Sud, a fost unul fericit.

Astăzi, în etapa întâi din Liga Națională, sezonul 2022/2023, formația de pe litoral a întâlnit pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, CSM Focșani 2007, iar confruntarea s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 22-18, CSM Constanșa conducând și la pauză, cu 9-8.

Partida a fost și cea care a deschis noua ediție de campionat.

Pentru CSM Constanța au marcat: Ravnic - 6 goluri, Brasseleur - 5, Susanu - 3, Komogorov - 2, Ilie - 2, Stankovic - 1, Drăgan - 1, Chikovani - 1 și Ștefan - 1.

Cu sprijinul unui public minunat, băieții antrenați de George Buricea obțin o victorie muncită. Prima repriză a fost una echilibrată, diferența făcând-o un singur gol, ca mai apoi, după pauză, Constanța să iasă de la vestiare mult mai hotărâtă, mărind diferența pe tabelă și menținând avantajul până la finalul partidei. Pentru CSM Constanța urmează dubla de foc cu Chambéry Savoie Mont-Blanc Handball din EHF European League iar victoria cu Focșani este una de moral pentru următoarea partidă în care vom da piept cu o formație galonată din handbalul european. Mulțumim tuturor pentru încurajări, pentru susținere, pentru atmosfera senzațională de la sală, revenim în septembrie pe teren propriu cu meciuri de foc! Hai Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
În etapa secundă, CSM Constanța va juca în deplasare cu CSA Steaua București, miercuri, 7 septembrie, partida urmând a fi transmisă de Pro Arena.    

Până atunci, echipa de pe litoral va întâlni formația franceză Chambery în turul întâi al competiției continentale EHF European League.

Turul din 27 august va fi în Franța, iar returul din 3 septembrie - la Constanța.

Sursa foto: captură Facebook CSM Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii