Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța Pregătire în sală pentru Alexandru Andrei și Ionuț Nistor. Ultimii doi din seria accidentaților grav

ro

16 Jul, 2022 16:26 2096 Marime text

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Alexandru Andrei a fost operat pe 21 mai, în timp ce Ionuț Nistor a suferit o intervenție chirurgicală în luna ianuarie a acestui an.
 
La echipa de handbal HC Dobrogea Sud Constanța, ultimii doi jucători operați din seria accidentaților grav din sezonul trecut, extrema stânga Alexandru Andrei și extrema dreapta Ionuț Nistor (căpitanul echipei), se pregătesc actualmente la sală, cu gândul revenirii alături de colegi.

Cei doi au suportat intervenții chirurgicale, au urmat recuperarea, iar acum sunt într-o nouă etapă. „Ce bine e să-l vedem și pe Alex înapoi la treabă! Recuperarea lui a mers perfect în săptămânile care au urmat operației, iar acum e deja în sală alături de Nistor, sub supravegherea profi și plină de mușchi a celui mai tare kinetoterapeut pe care l-am putea avea: Nicu! Alex și Nistor sunt ultimii doi jucători operați din seria accidentaților grav dintr-un sezon plin de ghinioane. Ceva ne spune că, pe cât de multe probleme de sănătate am avut în sezonul trecut, lotul nostru va fi complet ferit de ghinioane în ediția următoare. Așa să fie!“, este mesajul de pe pagina de Facebook a HCDS
 
Alexandru Andrei a fost operat cu succes pe 21 mai, după ce, pe 15 mai, în ultimul minut al finalei mici a Cupei României, cu Minaur Baia Mare, a suferit o ruptură de menisc și de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng.
Duminică, 17 iulie, extrema stânga împlinește 24 de ani.
 
Ionuț Nistor a suferit o intervenție chirurgicală la coloană, în ianuarie, în urma durerilor lombare din ultimul timp, care s-au acutizat după ce extrema dreapta s-a accidentat la echipa națională, în meciul România - Republica Moldova, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
HC Dobrogea Sud
Alexandru Andrei, în recuperare după operație. „În retur, sper să fiu alături de coechipieri și să joc!“
Căpitanul HC Dobrogea Sud Constanța, Ionuț Nistor, a fost operat. „Băieții vor juca pentru el meciul cu Turda“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii