Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța, spectacol la rafting. „S-au simțit ca… delfinii în apă“ (GALERIE FOTO)

ro

18 Jul, 2022 15:35 1520 Marime text
 Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook a HC Dobrogea Sud. Sursa foto: Green Adventure
 
  • Jucătorii echipei de pe litoral au avut o zi plină de distracție.
 
Înainte de începerea, astăzi, a pregătirii pentru sezonul 2022/2023 al Ligii Naționale, handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța au petrecut o zi plină de distracție la…rafting.    
 

Cea mai tare reunire a început cu un teambuilding! Înainte de a intra în "pâine", băieții au intrat în apă și au făcut spectacol la rafting. Împărțiți în 3 bărci, jucătorii noștri au făcut valuri pe traseu și s-au simțit ca... delfinii în apă. Nimeni nu s-a accidentat și toată lumea s-a distrat. A fost cel mai bun mod pentru încărcarea bateriilor înainte de noul sezon și pentru reconectarea unui grup special care vâslește împreună, an de an, până la ultimul strop de energie. De astăzi, începe programul de pregătire cu echipa. Au mai rămas 40 de zile până la prima etapă, iar băieții vor să fie la cel mai înalt nivel după cantonamente. Spor la treabă, delfini! Hai, Constanța!, este mesajul clubului constănțean.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii