Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Alexandru Andrei, în recuperare după operație. „În retur, sper să fiu alături de coechipieri și să joc!“

ro

25 Jun, 2022 00:00 1761 Marime text

 
  • Handbalistul a suferit o intervenție chirurgicală după o ruptură de menisc și de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng.
 
Operat cu succes pe 21 mai, după ce, pe 15 mai, în ultimul minut al finalei mici a Cupei României, cu Minaur Baia Mare, a suferit o ruptură de menisc și de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng, extrema stânga de la HC Dobrogea Sud Constanța, Alexandru Andrei, urmează programul zilnic de recuperare, sub supravegherea lui Nicu Roman, kinetoterapeutul echipei.
  
„Alex a trecut de perioada cea mai grea după operația la genunchi și este optimist. Deși refacerea este de lungă durată, cel puțin șase luni, Alex nu disperă și abia așteaptă revederea cu colegii, după vacanța de vară. Prima lună a trecut deja. Alex nu și-a pierdut deloc simțul umorului! Va fi în Slovenia, alături de echipă, și va trece mai ușor peste aceste luni de pauză, cu speranța că va putea reveni pe teren din returul campionatului. Recuperarea rapidă, Alex!“, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Pe 17 iulie, împlinește 24 de ani
 
„Mă simt mai bine după perioada asta, de patru săptămâni, în care am stat mai mult la pat. A fost mai greu, dar am început recuperarea. Acum merg și la bazin, e mai bine. Nicu a venit în fiecare zi la mine, m-a recuperat foarte bine, nu s-a umflat piciorul. Cum stau cu psihicul? Nu sunt nici primul nici ultimul care se accidentează. Trebuie să fiu tare, să mă recuperez și să trec cât mai repede și mai bine peste perioada asta. În retur sper să fiu alături de coechipieri și să joc! Toți colegii mă încurajează, vorbesc des cu Kizo, Dani, Vitali, țin legătura cu toți. Echipa s-a întărit în vara asta, au venit jucători buni și suntem mai mulți. Revin și Nistor și Leon. Sperăm să nu mai fie iar accidentări. Avem aceleași obiective: să mergem cât mai departe în Europa, Final 4 în Cupa României și locurile 1-4 în campionat. Cred că va fi un sezon mai bun decât ultimul. Pe 15 iulie este reunirea. Pe 17 iulie, împlinesc 24 de ani și vreau să le fac cinste băieților. O să merg în Slovenia, alături de ei, în cantonament. La amicale poate mai bat un 7 metri (râde)!“, a spus și handbalistul, potrivit sursei citate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: HC Dobrogea Sud
 
Citește și:
 
Editorial
În sport, lacrimile nu sunt numai de bucurie. Performanța e clădită și cu suferință
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii