Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii de la CS Medgidia dispută ultima partidă din turneul play-off de promovare

ro

06 May, 2022 00:00 1485 Marime text

 
  • Echipa din județul Constanța se află pe locul cinci în clasament, cu 18 puncte, după șase victorii și șapte înfrângeri. 
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia susține, vineri, 6 mai, ultima partidă din turneul play-off de promovare al Diviziei A, întâlnind pe teren propriu, de la ora 17.00, CSM Oradea.
 
Confruntarea va fi găzduită de Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“. În clasament, echipa gazdă, pregătită de Ionuț Deli-Iorga și Adrian Georgescu, se află pe locul cinci, cu 18 puncte, după șase victorii și șapte înfrângeri, în timp ce echipa orădeană ocupă poziția a treia, cu 20 de puncte. „Handbalul te invită la o super partidă. Fii și tu aproape de «pantere» și vino să strigi vineri, cu toată puterea: «Hai Medgidia!»“, este mesajul clubului din județul Constanța.
 
În etapa anterioară, CS Medgidia a înregistrat o victorie în deplasare, 27-23 cu CSU Pitești. „Băieții și-au luat o binemeritată revanșă în fața piteștenilor, pe care i-au condus și la pauză, cu 16-12. A fost penultimul meci al echipei din acest play-off și s-a jucat cu mult patos pe teren. O zi în care «panterele» au avut multe faze frumoase la semicerc, fructificate în goluri“, s-a precizat pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Handbal
CS Medgidia, victorie în deplasare cu CSU Pitești
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii