Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Programul turneului de promovare în Divizia A1, de la Medgidia. „Te invităm să iei parte la acest regal sportiv!“

ro

17 Apr, 2024 12:03 975 Marime text
 
 
Turneul de promovare în Divizia A1, eșalonul de elită al voleiului românesc, la feminin, se dispută la Medgidia, în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“, în intervalul 19 – 21 aprilie 2024.

Participă patru echipe din Divizia A2, CSU Oradea, CS U NTT Data Cluj, CS Medgidia și CSU Galați, două dintre ele urmând a accede pe prima scenă.      

Lupta pentru prima scenă a voleiului românesc se dă la Medgidia! Federației Română de Volei a stabilit că CS Medgidia va fi clubul organizator al turneului. Acest eveniment va decide cele două echipe care vor evolua în sezonul viitor în prima ligă. Te invităm să iei parte la acest regal sportiv din Divizia A2! La Medgidia se vor întâlni patru echipe de excepție. Turneul va debuta vineri și se va încheia duminică și îți va oferi 2 meciuri în fiecare zi a weekendului! Competiția promite să fie una extrem de disputată, iar atmosfera pe teren va fi incendiară! Așteptăm cu nerăbdare acest moment frumos pentru voleiul feminin și îi invităm pe toți iubitorii sportului să vină și să trăiască alături de noi această experiență unică! Fii alături de CS Medgidia în drumul ei spre promovare! Susținem Medgidia pe prima scenă a voleiului românesc! Avem nevoie să tine! Hai Medgidia!, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.   

 
Programul este următorul:  

Vineri, 19 aprilie
Ora 15.00 - CSU Oradea – CS U NTT Data Cluj
Ora 18.00 – CS Medgidia – CSU Galați

Sâmbătă, 20 aprilie
Ora 15.00 - CS U NTT Data Cluj - CSU Galați
Ora 18.00 - CS Medgidia - CSU Oradea

Duminică, 21 aprilie
Ora 11.00 - CSU Galați - CSU Oradea
Ora 14.00 - CS Medgidia - CS U NTT Data Cluj.

Kickboxing

La Campionatul Național de Kickboxing pe tatami, sportivii cs Medgidia au obținut rezxultate deosebite.
 
Marius Ionuț Bucur și Andrei Robert Timofte s-au încoronat campioni naționali!
 
Pe locul 2, devenind vicecampioni ai României, s-au situat: Bogdan Constantin Bucur, Alican Islambay, Ayan Emre Boran, Larisa Gabriela Ion.
 
Pe locul trei s-au clasat: Ștefan Antonio Gradea, Alexandru Mario Iancu, Alin Ștefan Marcu, David Ionuț Andrei, Alexandru Mario Zlati și Gabriela Pavaloaie.
 

Campionatul Național de Kickboxing pe tatami a fost o ocazie perfectă pentru sportivii CS Medgidia de a-și dovedi talentul și supremația. Felicitări, copii! Suntem mândri de voi!, este mesajul CS Medgidia.

 
Ciclism

Au început competițiile de ciclism! Cea de-a doua etapă a Cupei Mării Negre i-a adus CS Medgidia următoarele clasări:
Daria Solomon - locul 3
Mihaela Radu - locul 4
Lucas Dumitrache - locul 8.
 

CS Medgidia - Felicitări echipei noastre pentru rezultate! Să continuăm să ne susținem și să ne bucurăm împreună de fiecare competiție!

 
Handbal
 
La handbal, CS Medgidia a fost la un pas să câștige partida cu CSM Alexandria, din turneul play-off de promovare, scor 25-29.
 

Finalul meciului a fost definitoriu pe tabela de marcaj pentru echipa noastră. Chiar și așa, efortul și determinarea băieților noștri au fost evidente pe tot parcursul meciului, străduindu-se mereu să țină aproape de adversarii săi. Egalitatea la pauză, cu scorul 13-13, a arătat că Medgidia este o echipă puternică și pregătită să facă față oricărei provocări – CS Medgidia.

 
Fotbal
 
Rezultate importante și pentru micii fotbaliști născuți în 2010 de la CS Medgidia.
 

O zi de triumf!
 
După o victorie strălucitoare reușită săptămâna trecută împotriva echipei CS Eforie, copiii s-au impus și împotriva echipei clasate pe locul 1, FCV Farul Constanța 2, cu un scor strâns de 3-2.
 
Felicitări echipei și antrenorului nostru, Despa Aurelian, pentru determinare și performanță!
 
Marcatorii noștri, Alin Ruxanda, Daniel Banciu și Naim Sali, au fost cu adevărat eroi pe teren, se menționează pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:


Atleții de la CS Medgidia, clasări în plutonul fruntaș la „Maratonul Argonauților“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii