Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

21 Apr, 2024 06:14 851 Marime text
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia și-a asigurat promovarea matematică în Divizia A1, după victoria cu 3-2 (19-25, 25-18, 17-25, 25-16, 15-4) contra CSU Oradea, la turneul de promovare de la Medgidia.
 
CS Medgidia și-a atins obiectivul după două victorii, în primul meci trecând de CSU Galați cu 3-0 (25-12, 25-18, 25-11).
 
Formația antrenată de Vicențiu Dumitrescu revine astfel pe prima scenă a voleiului românesc, cu un meci înainte de finalul întrecerii de pe teren propriu.
 

Prima scenă a voleiului românesc se va reîntoarce la Medgidia!
 
Fetele au trecut cu 3-2 de CSU Oradea, într-un meci care s-a simțit ca o finală! Momente intense, agonie, extaz și o bucurie imensă au fost sentimente resimțite de noi toți, dar în special de echipă, stafful tehnic și suporterii prezenți!
 
Deși a început greoi cea de-a doua partidă din turneul de promovare, Medgidia s-a redresat pas cu pas. Ambele echipe și-au împărțit rând pe rând seturile, însă în actul decisiv, fetele noastre au fost de neegalat!
 
Medgidia reușește o victorie tensionată, superbă și pe care am trăit-o toți cu sufletul la gură și își asigură matematic locul pe prima scenă a voleiului românesc.
 
Felicitări echipei noastre și suntem alături de ea și în meciul de duminică, de la ora 14:00 cu CS U NTT DATA Cluj, este mesajul CS Medgidia, club sportive care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Citește și:


Programul turneului de promovare în Divizia A1, de la Medgidia. „Te invităm să iei parte la acest regal sportiv!“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii