Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei. CS Medgidia, înaintea turneului final Vicențiu Dumitrescu - „Obiectivul nostru e să promovăm în prima ligă“ (GALERIE FOTO)

ro

27 Mar, 2024 17:00 817 Marime text

 
  • Turneul de accedere în Divizia A1 se va disputa între 19 și 21 aprilie 2024, orașul care îl va găzdui urmând a fi anunțat pe 9 aprilie.
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia luptă pentru promovarea pe prima scenă, Divizia A1. După un parcurs de succes în Divizia A2, seria Est, echipa antrenată de Vicențiu Dumitrescu a evoluat în aceeași notă la turneul semifinal de la Focșani.
 
Formația din Medgidia a câștigat ambele meciuri susținute: 3-0 (25-20, 25-18, 25-18) cu CSU Hygienium Galați și 3-1 (25-17, 25-17, 19-25, 25-21) cu CSM Focșani, calificându-se astfel la turneul final.
 
„Această victorie nu este doar rezultatul abilităților individuale ale jucătoarelor, ci și a muncii lor de echipă, a sprijinului incredibil din partea antrenorilor, staff-ului și suporterilor noștri pasionați. Suntem mândri de fiecare dintre ele! Mergem împreună cu gândul la călătoria frumoasă spre marea finală și sperăm la promovarea pe prima scenă a voleiului românesc“, este mesajul CS Medgidia, care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia. 

„Am așteptat turneul semifinal, ne-am pregătit pentru el și rămânem în continuare focusați pentru turneul final. Obiectivul nostru e de a ne califica în prima ligă. Felicit fetele, dar și pe fanii care au bătut atâta drum să ne încurajeze. Fetele au jucat exemplar. Au mai apărut și mici greșeli, inerente, dar totul este bine când se termină cu bine“, a declarat antrenorul Vicențiu Dumitrescu.
 
Cele patru echipe care vor susține barajul de promovare în prima ligă, în urma meciurilor din turneele semifinale ale Diviziei A2, sunt: din seria Est - CS Medgidia, CSU Hygienium Galați (în urma turneului de la Focșani); din seria Vest - CS Universitatea Cluj Napoca și CSU Oradea (în urma turneului de la Oradea).   
 
Turneul de promovare se va disputa între 19 și 21 aprilie 2024, orașul care îl va găzdui urmând a fi anunțat pe 9 aprilie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:

Lupte
CS Medgidia, locul întâi pe cluburi la Memorialul „Nicolae Gheorghe“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii