Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost eliberată autorizaţia de construire Primăria Constanţa demarează proiectul „Diversificarea activităţilor de agrement în parcul Tăbăcărie“

ro

26 Mar, 2014 00:00 2306 Marime text
Municipalitatea Constanţa a eliberat, pe 24 martie, autorizaţia de construire nr. 354 pentru proiectul „Diversificarea activităţilor de agrement în parcul Tăbăcărie etapele SF, PT, DDE, DTAC, organizare şantier“. Beneficiarul proiectului este Primăria Constanţa, iar autorizaţia de construire este valabilă până pe data de 24.03.2015.
 
Reamintim că, în şedinţa din noiembrie 2013, consilierii locali au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a principalilor indicatori tehnico economici pentru obiectivul de investiţii „Diversificarea activităţilor de agrement în Parcul Tăbăcărie”. Valoarea proiectului se ridică la 6 milioane de euro. Investiţia se face cu ajutorul fondurilor europene şi constă în: amenajarea unei piste pentru biciclete, întinerirea materialului dendrologic, amenajarea a două spaţii pentru animale de companie, reînfiinţarea liniei de trenuleţ pe ruta City Park - Sat Vacanţă, reabilitarea sistemului de iluminat, extinderea mobilierului şi dotărilor urbane, o platformă multifuncţională în care cei mici să poată învăţa regulile de circulaţie, realizarea unui loc de joacă tematic - Parcul ştrumfilor, pistă de jogging, climbing wall, spaţii şi instalaţii pentru fitness în aer liber şi realizarea unui sistem integrat de irigaţii a zonelor verzi, centru mamă şi copil (alăptat, schimbat scutece), parc tematic „Vaporul Piraţilor“ şi un parc tematic din elemente gonflabile - „Lumea Poveştilor“, care va funcţiona doar pe timp de vară. De asemenea, accesul auto în parc va fi interzis, în acest scop urmând a fi montaţi bolarzi retractabili.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii