Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerile PNL Amzacea si Topraisar au fost reconfirmate

ro

19 Apr, 2010 03:20 1261 Marime text
Liberalii constănţeni au continuat în week-end seria Adunărilor Generale de Alegeri din judeţ la Amzacea şi Topraisar, după ce vineri conducerea locală din Lumina şi-a ales o nouă structură.

Vechii preşedinţi de la Amzacea şi Topraisar, Mariana Oţeleanu şi Datcu Matei, au fost reconfirmaţi de colegii lor din organizaţiile locale pentru încă un mandat.

La Amzacea, toţi cei 54 de liberali prezenţi i-au dat votul fosei preşedinte a organizaţiei locale. Pe lângă reconfirmarea sa în funcţie, a mai fost ales şi Biroul Politic Local, format din trei vicepreşedinţi, Nicuşor Badea, Maria Stanca şi Anişoara Ioniţă şi şapte membri - Florin Udrişte, Vasile Duduţă, Niculina Dumitru, Cheamuran Bilal, Alexandru Guşoaie, Marius Apostu şi Elena Mihai şi trei membri supleanţi. De asemenea, liberalii au votat şi delegaţia celor opt membri ai organizaţiei care vor participa la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNL Constanţa.

La Topraisar, şeful organizaţiei locale a fost reales în funcţie cu 18 voturi pentru şi o abtinere, în detrimentul contracandidatului său Gabriel Gheorghe, care nu a obţinut niciun vot. Pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi, au fost aleşi Gabriel Gheorghe şi Silviu Bobocel. Acestora li s-au adăugat patru membri - Timofte Leli, Scriban Mihaela, Gogu Lucian, Botizan Grigore şi trei membri supleanţi. De la Topraisar, la Conferinţa Judeţeană a partidului vor participa patru membri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii