Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important pentru toți avocații din Constanța! Este vizat Balul Avocaților - Ediția 2019

ro

30 Oct, 2019 10:09 2560 Marime text
Balul Avocaților - Ediția 2019 va avea loc la data de 23 noiembrie 2019, începând cu ora 20.00, la restaurantul Noblesse din stațiunea Mamaia.
 
Conform avocatului Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța, „Balul Avocaților - Ediția 2019 va fi un restart al consolidării relațiilor dintre avocati, o clipă de bucurie, o ocazie de a ne cunoaște altfel decât în exercitarea profesiei, motiv pentru care l-am pregătit în cele mai mici detalii“.
 
„Petrecerea se va desfășura la data de 23 noiembrie 2019, începând cu ora 20.00, la Restaurantul Noblesse din Mamaia (langă Hotel Dacia Sud), gazda petrecerii noastre urmând a se ocupa de un meniu pe măsura acesteia. Muzica va fi asigurata de Favorit Band Constanta si de Trupa Crossover, ce vor interpreta melodii de toate genurile și pe toate gusturile, de la începutul (determinat) și până la finalul (nedeterminat) al petrecerii noastre. Cocktail-urile și Shot-urile servite de Andrei Soko - Barmani Constanța – Evenimente private vor contribui la întreținerea atmosferei“, potrivit lui Cătălin Filișan.
 
„Suntem siguri ca dulciurile de la Candy barul realizat de Bel Eclair Constanța că ii vor satisface și cei mai exigenți dintre noi. Barul de fructe realizat de Florentina Baescu va asigura împrospătarea de care vom avea nevoie. Momentul aparte al petrecerii il va reprezenta Tombola cu premii! Marele premiu, acordat in colaborare cu Agentia de Turism Quattro Travel Constanța, va fi un City break la Roma pentru doua persoane (incluzând zborul dus/întors si cazarea in centrul Orașului Roma intr-un Hotel de 4*). Clipele de neuitat vor fi imortalizate de fotograful oficial al Balului – Sebastian Bizdună. Va fi o petrecere memorabilă la care sunt invitați toți avocații din Baroul Constanta“, a încheiat Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța.    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii