Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT 24 iunie 2022 - „Ziua Avocatului Român“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

24 Jun, 2022 14:01 2582 Marime text
Ziua Avocatului. Foto: ZIUA de Constanța
 
Azi, 24 iunie 2022, este marcată „Ziua Avocatului Român“! În acest context, în clădirea Baroului Constanța va avea loc decernarea Premiului „avocat Ion Theodeorescu Valahu“.
 
Anul acesta premiul va fi acordat doamnei avocat Valerica Zamfir.
 
Potrivit lui Cătălin Filișan, decanul baroului Constanța, festivitățile vor continua cu depunerea jurământului de către avocații stagiari care au promovat examenul de admitere în profesie precum și cu dezvelirea altoreliefului av Ion Theodorescu Valahu în interiorul Baroului Constanța.

UPDATE: Ora 15.10

Evenimentul începe cu intonarea Imnului Național, urmat de festivitatea depunerii jurământului de cei șapte noi avocați din Baroul Constanța. 

Avocatul Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța,  le-a urat succes noilor avocați și le-a transmis să nu uite niciodată jurământul depus și de misiunea Avocatului.

„Vă urez să aveți clienți serioși și nenumărate succese profesionale. În permanență să acționați cu echilibru și cu loialitate față de clienți și față de profesia de avocat“ - a mai adăugat Cătălin Filișan. 


Ziua Avocatului RomânUPDATE: ora 15.15

Are loc decernarea Premiului „avocat Ion Theodeorescu Valahu“, care anul acesta va fi acordat doamnei avocat Valerica Zamfir. 

„Fără modestie, pot să vă spun că am iubit profesia de avocat, m-am dedicat acestei profesii, cu muncă și respect, tot ce poate face un avocat. Dacă aș fi iar la vârsta la care să îmi aleg profesia, tot profesia de avocat aș alege. Eu am respectat această profesie, toți colegii  mai ales că am cooperat în dosare de o complexitate deosebită cu rezultate excepționale la Înalta Curte. Am avut și dosare ce au durat 10-15 ani și am luptat pe toate căile de atac până am obținut achitarea oamenilor“ - a precizat avocat Valerica Zamfir. 


 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii