Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

2 ani de la inaugurarea Ovidius Park, singurul parc din Constanța din ultimii 30 de ani

ro

05 Jun, 2023 16:13 2259 Marime text
5 iunie 2021 - 5 iunie 2023 - 2 ani de la inaugurarea Parcului Ovidius.

Am muncit, am săpat, am udat, am cărat, am măsurat, am gândit și am realizat singurul parc din Constanța din ultimii 30 și ceva de ani. Am avut fanfară și am trăit cu mare bucurie inaugurarea parcului. Restul este .... istorie.
 
Multumesc tuturor sponsorilor, voluntarilor și celor care ne-au susținut. Multumesc echipei mele - #ConstantaRestart", a  notat pe pagina sa de Facebook, inițiatorul proiectului, decanul Baroului Constanța, avocat Cătălin Filișan.

Pe 5 iunie 2021, de Ziua Mediului, se inaugura Parcul Ovidius situat în Campusul Universității Ovidius din Constanța.

Amintim că Universitatea „Ovidius“ Constanța a primit autorizație de construire de la Primăria municipiului Constanța privind amenajarea spațiilor verzi și a mobilierului urban pentru Ovidius Park în 2020.

Cătălin Filișan, președintele Asociației Constanța Restart, a condus o echipă de sute de persoane care au plantat pe 23 martie 2019,  200 de copaci în fața Universității „Ovidius“, zonă care va contura viitorul parc din municipiul Constanța.
Aproape 1.000 de voluntari au răspuns prezent iniţiativei Asociaţiei Constanţa Restart şi au dat o mână de ajutor la naşterea celui mai nou parc al oraşului, Ovidius Park sau parcul cu tei.

Zona în care au fost plantați cei 200 de copaci se află în fața Corpului B - Facultatea de Medicină din Campusul UOC pe un teren de aprox. 1,2 hectare.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii