Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul Filișan și Constanța Restart, pregătiți pentru un nou proiect University Park - un nou parc de două ori mai mare și mult mai frumos. Cum va arăta? (GALERIE FOTO)

ro

15 Dec, 2023 12:40 4570 Marime text
  • Partener le va fi și de această Universitatea Ovidius din Constanța

În martie 2019, decanul Baroului Constanța, avocatul Cătălin Filișan a muncit alături de echipa Constanța Restart și de 1000 de voluntari pentru plantarea copacilor din parcul Ovidius.

„Am reusit să îi mobilizăm pe cei care iubesc natura precum și mediul de afaceri din Constanța si am finalizat singurul parc construit în Constanța după anul 1989.

După o pauză de 2 ani de la finalizarea Ovidius Park, a venit momentul să începem următorul mare proiect al Asociatiei Constanța Restart, împreuna cu Universitatea Ovidius Constanța", susține avocatul Filișan.


Marea provocare despre care vorbește Cătălin Filișan se numește  𝗨𝗡𝗜𝗩𝗘𝗥𝗦𝗜𝗧𝗬 𝗣𝗔𝗥𝗞.

„Un nou parc de doua ori mai mare si mult mai frumos. 𝗨𝗡𝗜𝗩𝗘𝗥𝗦𝗜𝗧𝗬 𝗣𝗔𝗥𝗞 va avea urmatoarele dotari: spatii verzi – 10.303 mp, locuri de joacă, teren de baschet, tenis de masă, pistă biciclete – 1248 m, pistă alergare – 933 m, zona food, stație bus, amfiteatru. Vom folosi numai materiale premium și vom achiziționa mobilier urban de calitate superioară.
Putem sa construim un nou parc? DA.

Avem experiență, voință, credibilitatea și capacitatea de a finaliza un proiect de aceasta anvergură? DA

Avem constructorul care să construiască parcul conform proiectului? DA.

Avem nevoie de sprijinul tuturor constănțenilor, de susținerea companiilor și a celor care fac business în Constanța (și nu numai), de implicarea financiară a celor care iubesc natura și doresc să fie parte din acest proiect care va schimba o zona importantă din oraș.

Estimăm că bugetul necesar pentru edificarea University Park va fi mai mare de 1.000.000 euro", a anunțat inițiatorul proiectului, Cătălin Filișan.

Acesta consideră că și acest parc va fi moștenirea pe care o vom lăsa orașului și copiilor/nepoților nostri și a reiterat faptul că
el, personal și nici Constanța Restart nu fac politică și nu nu sunt interesați în niciun fel de alegerile de anul viitor.

Iată câteva imagini cu proiectul 𝗨𝗡𝗜𝗩𝗘𝗥𝗦𝗜𝗧𝗬 𝗣𝗔𝗥𝗞.








PRECIZĂRI:


 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii