Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutor de peste hotare pentru refugiații ucraineni, cu sprijinul Baroului Constanța

ro

09 Feb, 2023 14:48 1103 Marime text
Sursa foto - Facebook.com
 
Vestea solidarității de care dau dovadă avocații Baroului Constanța, în frunte cu decanul Baroului, avocatul Cătălin Filișan, cu refugiații războiului din Ucraina a ajuns peste hotare!
 
Avocații din Barreau des Hauts-de-Seine, din centrul Franței, au trimis sprijin colegilor din Constanța, pentru ajutorarea copiilor ucraineni.
 
Astfel, aproape 100 de kilograme de haine au fost trimise pentru refugiați de către avocații francezi, acestea urmând să ajungă la destinație cu sprijinul avocaților din Constanța.
 
„Baroul Constanța ajută copiii ucraineni refugiați“, scrie pe pagina de Facebook Barreau des Hauts-de-Seine, arătându-se în continuare că „în această dimineață am trimis aproape 100 de kilograme de haine pentru a-i ajuta pe copiii ucraineni sprijiniți de colegii noștri din Baroul Constanța, România“.
 
De asemenea, au fost postate imagini transmise de avocatul Cătălin Filișan, decanul Baroului.
 
Iată mesajul avocatului Cătălin Filișan, transmis pe Facebook: „Confrații din Barreau des Hauts-de-Seine au sprijinit efortul Baroului Constanța de ajutorare a refugiatilor (copii și femei) din Ucraina. Multumesc prietenilor avocați francezi și în special doamnei decan Isabelle Clanet Dit Lamanit și domnului decan Vincent Maurel! Baroul Constanta continuă ceea ce a început în februarie 2022!“.
 
Amintim, Baroul Constanța a venit în sprijinul refugiaților ucraineni (copii și femei) încă de la început, asigurând mese calde, sprijin emoțional și financiar, precum și înlesnirea petrecerii sărbătorilor pentru aceștia.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii