Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătatea, promovată în școlile și liceele constănțene (GALERIE FOTO)

ro

11 May, 2022 08:21 1183 Marime text
Sanătate Sursa foto Primăria Constanța
  • Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean implementează proiectul „ACUM PENTRU SĂNĂTATE”.

În luna aprilie, s-au desfășurat 25 de activități pentru sănătatea orală în 12 unități școlare și 33 de activități de prevenție în 29 de unități școlare, pe diverse teme: de prevenție și promovare a unui stil de viață sănătos, o alimentație sănătoasă și practicarea unui sport, noțiuni de prim ajutor, norme de igienă sau prevenirea unor boli transmisibile prin vaccinare.

Toate activitățile au fost adaptate vârstei copiilor și prezentate de specialiști într-o manieră accesibilă și atractivă.


Sanătate Sursa foto Primăria Constanța

Activitățile vor continua și luna aceasta, cu diverse teme interesante: „Alege sănătos viață fără tutun”, „ Stil de viață sănătos pentru prevenirea obezității”.

Prin intermediul acestui proiect, copiii își vor însuși cunoștințele corecte privind aspecte diferite ale sănătății și, totodată, își vor forma deprinderi si atitudini indispensabile unui comportament responsabil și sănătos.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii