Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii în prim-plan! Polițiștii din Constanța discută cu ei despre siguranță și responsabilitate

ro

13 Apr, 2024 21:34 496 Marime text

În cadrul programului Școala Altfel, desfășurat la Școala Gimnazială Grigore Moisil din Năvodari, polițiștii au avut o prezență activă și informativă în rândul elevilor.

Discuțiile au vizat subiecte esențiale pentru siguranța acestora, precum prevenirea infracțiunilor de furt și tâlhărie, combaterea delincvenței juvenile și reducerea accidentelor rutiere. De asemenea, s-a acordat o atenție deosebită riscurilor asociate consumului de substanțe interzise, alcoolului și tutunului.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au organizat o acțiune similară la Liceul Tehnologic I.N. Roman, Colegiul Tehnologic Pontica și Școala Gimnazială Ioan Borcea, din municipiul Constanța și comuna Agigea.


Oficial de la IPJ Constanța 


La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Năvodari au participat la activitățile derulate în cadrul programului Școala Altfel, la Școala Gimnazială Grigore Moisil.

Polițiștii au purtat cu elevii discuții referitoare la modalitățile de prevenire a infracțiunilor de furt și tâlhărie, a delincvenței juvenile și a accidentelor rutiere.

Totodată, le-au vorbit elevilor despre riscurile asociate consumului de substanțe interzise, alcool și tutun.

 
La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a consumului de substanțe interzise, a violenței în mediul școlar și a delincvenței juvenile, la Liceul Tehnologic I.N. Roman, Colegiul Tehnologic Pontica din municipiul Constanța și Școala Gimnazială Ioan Borcea din comuna Agigea.  



Citește și:

Autobuz plin cu elevi, cuprins de flăcări în Moldova Nouă! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii