Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:56 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde poate duce socializarea excesivă pe internet? Autorităţile dezbat această problemă la Cumpăna

ro

26 Mar, 2013 00:00 953 Marime text
Liceenii din Cumpăna vor primi informaţii din partea specialiştilor cu privire la capcanele socializării pe internet.

„Socializarea excesivă pe internet poate duce la deviere de comportament, trafic de persoane, consum de substanţe interzise în rândul tinerilor. Aceste aspecte se află în atenţia permanentă a organelor abilitate cât şi în atenţia comunităţii locale”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, primarul ec. Mariana Gâju. 
În acest sens, Primăria şi Consiliul Local al comunei Cumpăna, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, Centrul Regional Constanţa - ANITP organizează miercuri, 27 martie, manifestarea „Capcanele socializării pe internet. În spatele unei feţe prietenoase se poate ascunde un demon”. Evenimentul are loc cu ocazia Zilei Asistenţei Sociale, fiind programat pentru ora 17.00. Manifestarea se va desfăşura în sala mare a Casei de Cultură din Cumpăna.  
Manifestarea se adresează elevilor Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” cât şi tinerilor din comunitate, care vor primi informaţii şi sprijin din partea specialiştilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii