Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilelor Porților Deschise Universitatea Ovidius din Constanța își prezintă oferta educațională

ro

20 Mar, 2024 11:02 626 Marime text
Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 20 martie - 20 mai 2024, o nouă ediție a campaniei de promovare a ofertei educaționale - Zilele Porților Deschise, la care sunt așteptați să participe liceeni din județele Constanța, Tulcea, Călărași, Ialomița, Buzău, Galați, Brăila, Vrancea.

„Având în vedere succesul de care s-a bucurat ediția din anul precedent a Zilelor Porților Deschise, în care peste 1750 de elevi din mai mult de 40 de licee din întreaga regiune au vizitat, alături de profesorii lor, universitatea noastră, suntem pregătiți să îi întâmpinăm, și în acest an, pe liceenii interesați de oferta educațională a celor 16 facultăți. Începând de astăzi, timp de două luni, tinerii vor avea posibilitatea să ne cunoască și să intre în dialog cu cadre didactice și studenți, care le vor prezenta programele de studii, disciplinele studiate, oportunitățile de a obține burse în străinătate, spațiile de cazare și alături de care vor vizita săli de curs și laboratoare din facultățile pe care își doresc să le urmeze”, precizează conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul UOC.


Potrivit reprezentanților Universității Ovidius Constnața, programarea vizitelor grupurilor de elevi și cadre didactice însoțitoare poate fi realizată accesând link-ul https://forms.gle/3c8D5yeQPzcmtsPy8.
         
Detalii suplimentare despre oferta educațională a tuturor facultăților din cadrul UOC sunt disponibile pe website-ul dedicat admiterii - https://admitere.univ-ovidius.ro/, prin intermediul căruia va putea fi realizat și accesul la platforma de admitere.
         
Pentru sesiunile de admitere din lunile iulie și septembrie 2024, tinerii se vor putea înscrie online,  la studii universitare de licență, master sau doctorat,  în funcție de rezidență – în calitate de: cetățeni români, UE, SEE, CE; români de pretutindeni; cetățeni internaționali.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii