Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasada SUA Concurs de videoclipuri pentru liceeni „Demnitate, Libertate și Dreptate pentru toți”

ro

24 Jul, 2023 14:21 1041 Marime text
 foto: Facebook/ Guvernul RomânieiÎn cadrul campaniei de creștere a respectului și a gradului de conștientizare privind drepturile omului, prin promovarea demnității, libertății și dreptății pentru toată lumea, Ambasada S.U.A. la București invită liceenii cu vârste cuprinse între 16-18 ani să participe la o competiție de clipuri video pe tema „Demnitate, Libertate și Dreptate pentru toți”, lansată pe 20 iulie 2023.
 
Lucrând individual sau în echipe de maximum două persoane, liceenii români sunt invitați să creeze un clip video de maximum 2 minute pe tema de mai sus și să-l trimită prin intermediul WeTransfer la infobuch@state.gov până la data de 10 octombrie 2023.  Prezentarea video trebuie să fie în format .mp4 și trebuie însoțită de 2 fișiere în format .srt, care să conțină subtitrările în limba engleză și, respectiv, în limba română.
 
Participanții trebuie să includă în mesajul lor numele complet, adresa de e-mail, numărul de telefon, clasa și liceul, și numele profesorului de limba engleză.  Copiii sau orice alți membri ai familiilor angajaților Ambasadei S.U.A. nu au voie să participe la concurs. Permisiunea scrisă a unui părinte sau tutore legal trebuie inclusă pentru orice participant prezent în clipuri, cu vârsta sub 18 ani.
 
Un juriu format din diplomați americani va selecta primele trei clipuri video. Clipurile video vor fi evaluate pe baza eficacității în ceea ce privește sensibilizarea cu privire la importanța respectării drepturilor omului de către toți oamenii, în special de către tineri, dar și în funcție de originalitatea, creativitatea și calitatea video.
 
Ambasada S.U.A. va acorda câștigătorilor locului întâi câte o cameră video GoPro, în timpul unei ceremonii speciale, care va avea loc în luna decembrie 2023Câștigătorii locurilor 2 și 3 vor primi câte o cameră digitală, respectiv un eBook reader.  Videoclipurile celor trei echipe câștigătoare vor fi postate pe site-ul Ambasadei S.U.A. și pe alte platforme online.  Toți participanții - studenți și profesori deopotrivă - vor primi certificate de la Ambasada S.U.A. in Romania pentru recunoașterea eforturilor lor.

Citește și:
Program ambițios de evenimente lansat de Ambasada României la Washington în 2023 pentru promovarea parteneriatului cu Statele Unite


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii