Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:38 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea reabilitează sistemul de energie electrică al Liceului „George Emil Palade“

ro

27 Feb, 2017 00:00 702 Marime text
Primăria Constanţa achiziţionează servicii de proiectare şi execuţie alimentare cu energie electrică a Liceului Teoretic „George Emil Palade“, strada Nicolae Iorga nr. 87, Constanţa.

Criteriul de adjudecare este preţul cel mai scăzut, în acelaşi timp ţinându-se cont şi de respectarea condiţiilor expuse în caietul de sarcini. Valoarea estimată a achiziţiei este de 255.000 de lei, fără TVA.
 
 Condiţiile de participare vizează situaţia personală a operatorilor economici, inclusiv cerinţele referitoare la înscrierea în Registrul Comerţului sau al profesiei, dar şi capacitatea tehnică sau profesională de exercitare a activităţii profesionale (lista principalelor servicii prestate şi lucrări executate; ofertantul trebuie să facă dovada deţinerii capacităţii tehnice şi/sau profesionale necesare realizării contractului).
 
Un alt aspect vizează neîncadrarea ofertanţilor, terţilor susţinători şi a subcontractanţilor în situaţiile prevăzute la art. 164, 165, 167 din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice. Ofertanţii trebuie să prezinte certificatul ONRC (certificat constatator eliberat de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul teritorial) sau documentele echivalente şi să facă dovada deţinerii de atestate ANRE necesare lucrărilor de reparaţii pentru menţinerea, inclusiv întreţinerea sistemului de iluminat public.
 
Termenul-limită de primire a ofertelor este data de 10 martie, ora 15.00. Ofertele vor fi transmise în original, prin poştă, la adresa Primăria Municipiului Constanţa, bulevardul Tomis nr. 51, în atenţia Direcţiei Tehnic - Achiziţii - Serviciul Tehnic Investiţii.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii