Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Continuă modernizarea Parcului de la Gară – spațiul verde, extins cu 2000 mp

ro

16 Apr, 2024 14:33 512 Marime text
Sursa foto: Facebook Primăria Constanța

Parcul de la Gară capătă un alt aspect, anunță Primăria Municipiului Constanța. Reprezentanții instituției spun că astăzi 16 aprilie 2024 muncitorii pun rulourile de gazon și montează sistemul de irigații comandat wireless.
 
Mi-am propus să revitalizez orașul prin renovarea parcurilor existente și prin construirea unor parcuri noi. Lucrările la reabilitarea Parcului de la Gară sunt în grafic.
 
Se lucrează la montarea gardului exterior și la asfaltarea aleilor interioare. O parte din sistemul de irigații este funcțional și antreprenorul montează rulourile de gazon.
 
Săptămâna viitoare plantăm 130 de copaci care vor reîmprospăta vegetația existentă și aspectul parcului. Mai mult, prin reproiectarea aleilor vom mai câștiga 2000 de metri pătrați de spațiu verde.
 
Le mulțumesc tuturor celor implicați pentru progresul vizibil al lucrărilor! Datorită lor, ne vom bucura în curând de parcuri moderne, care vor îmbunătăți calitatea vieții din comunitatea noastră!”, a afirmat primarul Constanței Vergil Chițac pe pagina de facebook a Primăriei.

Citește și

Constanța Se montează gardul ce împrejmuiește Parcul de la Gară! Cum arată acum parcul (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii