Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUSL și-a desemnat candidații pentru primăriile Capitalei

ro

17 Mar, 2024 14:42 623 Marime text
Sursa foto: Facebook



 
  • Partidul Umanist Social Liberal şi-a desemnat candidaţii pentru Primăriile din Bucureşti, Cristian Popescu - Piedone intrând în cursa electorală pentru Primăria Capitalei, iar fiul acestuia, Vlad Popescu - Piedone, pentru Sectorul 5, potrivit Agerpres.

Candidaţii au fost prezentaţi duminică, într-o conferinţă de presă, la Palatul Parlamentului, chiar de Cristian Popescu - Piedone, preşedinte executiv al PUSL.

La Sectorul 1 candidatul PUSL este Liviu Negoiţă, la Sectorul 3 - Vasile Negrilă, la Sectorul 4, unde există o alianţă electorală cu PSD, Daniel Băluţă, iar la Sectorul 6 - Bogdan Pintileasa.

„La Sectorul 2 am luat o mică pauză, nu vom desemna încă un candidat, voi aştepta, pentru că avem o alianţă electorală cu PSD. La Sectorul 5 va fi desemnat preşedintele filialei Sectorului 5 şi deputatul Vlad Popescu - Piedone. Singura emoţie şi călcâiul lui Piedone, Vlad. S-a speculat că familia Piedone ... În viaţă, copiii îşi urmează părinţii, ce văd în casă. Şi dumneavoastră - ziarişti şi pictori şi compozitori, stomatologi, din toate ariile, copilul vrea să fie ce a fost tatăl. Vlad a crescut în administraţie locală, cu bune, cu rele, cu absenţa mea de acasă şi asta îi place", a afirmat Cristian Popescu - Piedone.


El a menţionat că această candidatură la Primăria Capitalei este o altă etapă în viaţa sa.

„Este o altă etapă în viaţa mea, este o etapă mult şi mult mai serioasă. Vom schimba multe, atât în comportamentul pe care l-aţi cunoscut de peste 30 de ani al lui Cristian Popescu - Piedone, cât şi în evoluţia în interesul cetăţeanului", a susţinut Popescu - Piedone. 


Citește și
Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii