Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 13 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Negru Vodă, județul Constanța lansează licitație pentru renovarea energetică a clădirii primăriei (DOCUMENT)

ro

16 Mar, 2024 20:30 587 Marime text
Primăria Negru Vodă, județul Constanța a lansat un anunț de participare la licitație privind proiectarea, asistența tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții "Renovare energetică moderată a clădirii Primăriei Orașului Negru Vodă, Județ Constanța",finanțat în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, C10-Fondul local, 1.3 Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ teritoriale.

Valoarea estimată este 2.234.147.5 lei.


Descriere succintă

Servicii de proiectare faza DTAC/PT/DE/CS, asistență tehnică din partea proiectantului si executie lucrari in cadrul proiectului: ”Renovare energetică moderată” a clădirii Primăriei Orașului Negru Vodă, Județ Constanța”, finanțat în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, , I.3 - Reabilitare moderată a cladirilor publice pentru a imbunatati serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, conform documentației tehnice atașate. Nota: Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 10 zile.

Termenul limita în care autoritatea contractantă va răspunde tuturor solicitarilor de clarificari / informații suplimentare, în măsura în care solicitările de clarificari sau informațiile suplimentare au fost adresate în termenul prevăzut în anuntul de participare simplificat, este a 7-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor, conf.art.160 alin. (1) și alin. (2) din Legea nr.98/2016, cu modificările și completările ulterioare).


Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante implicat în procedura de atribuire sunt: Petre Urziceanu- primar, Casuneanu Marian – Viceprimar, Marin Nicoleta – Sef Serviciu economic, Bujor Cosmin – secretar, Carauleanu Eugen – consilier local, Corbu Elena – consilier local, Ganescu Daniela– consilier local, Stoienciu Alexandru – consilier local, Mihai Lenuta – consilier local, Mucenic Simona – consilier local, Nicolin Ion – consilier local, Nita Mihai Cosmin – consilier local, Penea Adrian – consilier local, Petcu Iane – consilier local, Stefan Petre – consilier local, Spiridon Eduard Vasile – consilier local, Ganescu Nicoleta Daniela – consilier local

- comisia de evaluare: Ana Sencu, Șerban Oana Elena, Alina-Mariana Chihaia, Cristea Paul, Necula Cristian, membri de rezerva in comisia de evaluare: Tudorașcu Claudia Mirela, Drăniceanu Mihaela Cornelia.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 01.04.2024, ora 15:00.


În secțiunea Documente puteți consulta anunțul integral. 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Raportarea eronată a cheltuielilor și neevidenţierea creanțelorPrimăria Negru Vodă, verificată de Curtea de Conturi Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii