Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi consilieri locali PSD din CLM Constanța și-au depus raportul de activitate (documente)

ro

26 Oct, 2021 00:00 2304 Marime text
⦁ Potrivit Legii nr. 215/2001, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei
⦁ Alți doi aleși locali municipali de la PSD au înregistrat rapoartele la secretariatul Consiliului Local
⦁ Dede Perodin de la PSD este membru în cadrul Comisiei pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului
⦁ Mihăilescu activează în Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement din cadrul CLM dar și  în mai multe Consilii de Administrație ale unor unități de învățămâmt din municipiul Constanța

În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.

Majoritatea aleşilor nu s-au obosit să dea socoteală în faţa cetăţenilor pentru primul an de mandat.

Singurul ales local din CLM Constanța care avea depus raportul de activitatea la finalul săptămânii trecute era Mihaela Andrei de la PNL.

Între timp, alți doi aleși locali municipali de la PSD au înregistrat rapoartele la secretariatul Consiliului Local, vezi secțiunea „documente".

Dede Perodin este ales local PSD, membru în cadrul Comisiei pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului.

Perodin este și președinte al Comisiei de analiză, verificare și punctare a cererilor pentru locuințe sociale din cartierul „Henri Coandă".

Alesul local spune că a participat la toate ședințele de CLM și a susținut trimestrial audiențe în campusul social.

Și colegul său, social-democratul Cristian Mihăilescu a depus raportul de activitate pentru anul 2020-2021.

Acesta activează în Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement din cadrul CLM dar și membru în mai multe Consilii de Administrație ale unor unități de învățămâmt din municipiul Constanța.

În raportul de activitate, Mihăilescu notează că a fost prezent la toate activitățile comisiilor din care face parte.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Legea 215/2001, opțională?! Un singur ales local din CLM Constanța și-a depus raportul de activitate (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii