Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legea 215/2001, opțională?! Un singur ales local din CLM Constanța și-a depus raportul de activitate (documente)

ro

23 Oct, 2021 00:00 1932 Marime text


⦁ În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate
⦁ Singurul ales local din CLM Constanța care a depus raportul de activitatea este Mihaela Andrei de la PNL



În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.

Majoritatea aleşilor nu s-au obosit să dea socoteală în faţa cetăţenilor pentru primul an de mandat.

Singurul ales local din CLM Constanța care a depus raportul de activitatea este Mihaela Andrei de la PNL, vezi secțiunea „documente".

În cursul anului 2020, Andrei a participat la 11 ședințe ordinare și 4 extraordinare, dar și la ședințele comisiilor de specialitate din care face parte.

Mihaela Andrei notează că pe parcursul anului trecut a avut intervenții în legătură cu situația RADET, între timp intrată în faliment, dar și cu urbanizarea necontrolată și interpelări legate de proiectele prinse în bugetul pentru anul precedent.

Mihaela Andrei este consilier local municipal aflată la al doilea mandat și activează în Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

CLM Constanţa. Doi consilieri locali de la PSD şi un altul de la PNL şi-au depus rapoartele de activitate (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii