Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop-ul „Oportunități de dezvoltare a carierei profesionale în IT”, desfășurat la Universitatea „Ovidius” din Constanța

ro

31 May, 2021 10:39 1365 Marime text
  • Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanţa (UOC) a organizat vineri, 28.05.2021, în mediul online, workshop-ul „Oportunități de dezvoltare a carierei profesionale în IT”, informează lect. univ. dr. Gabriela Badea, prodecan.
Potrivit sursei citate, în cadrul evenimentului au participat, în calitate de invitați speciali, reprezentanți ai DIGI România (RCS & RDS), care au prezentat profilul activității companiei și oportunitățile de dezvoltare a unei cariere în cadrul acesteia.

Totodată, în cadrul aceluiași workshop, Fundația EOS România a prezentat programul practicii studențești dedicată studenților din anul I, activitate ce se va desfășura în perioada 28.06.2021 – 11.07.2021. În acest context, FMI continuă colaborarea cu EOS România în organizarea stagiilor de practică pentru al doilea an consecutiv.

„Acest eveniment încheie seria manifestărilor organizate în această perioadă în cadrul FMI, manifestări dedicate dialogului şi colaborării dintre mediul academic și cel socio-economic. Precizăm că la finalul lunii aprilie, reprezentanți ai IBM România au fost prezenți în facultate într-un workshop similar, în care s-au prezentat aspecte ce țin de organizarea activităţii IBM România, un demo pentru Artificial Intelligence, precum și detalii referitoare la IBM Internship program”, precizează Gabriela Badea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii