Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța a găzduit testarea candidaților înscriși la Concursul național organizat de ANFP

ro

05 Apr, 2024 14:42 735 Marime text

 
  • Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a găzduit, în perioada 3-5 aprilie 2024, testarea realizată în cadrul Concursului național organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP), în vederea recrutării candidaților pentru ocuparea funcțiilor publice din administrația centrală și teritorială.
     
Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a găzduit, în perioada 3-5 aprilie 2024, testarea realizată în cadrul Concursului național organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP), în vederea recrutării candidaților pentru ocuparea funcțiilor publice din administrația centrală și teritorială, transmite un comunicat din partea UOC.

Această inițiativă reprezintă un pas important în direcția modernizării procesului de recrutare în administrația publică, inspirat de modelele din administrațiile publice europene și adaptat contextului românesc.

„Studenții și absolvenții Facultății de Drept și Științe Administrative (FDSA) au obținut rezultate foarte bune la acest concurs, fapt care demonstrează nu doar nivelul înalt de pregătire academică oferit de facultatea noastră, ci și angajamentul puternic al tinerilor profesioniști față de serviciul public și contribuția lor la dezvoltarea unei administrații publice performante și transparente în România. Totodată, această acțiune reprezintă o dovadă a angajamentului Universității Ovidius din Constanța de a susține inițiativele care contribuie la profesionalizarea și eficientizarea administrației publice, reflectând misiunea noastră de a forma, prin Facultatea de Drept și Științe Administrative, specialiști capabili să răspundă provocărilor societății contemporane”, precizează prof. univ. dr. Adrian Stoica-Constantin, decanul FDSA.



Citește și:
Constanța: Liceul „Ovidius” din nou în topul cercetătorilor spațiului la competiția NSS-NASA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii