Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de consultanţă în domeniul digitalizării S-a semnat protocolul încheiat între Consorțiul CiTyInnoHub și Instituția Prefectului - Județul Constanța (FOTO)

ro

12 Apr, 2024 15:01 451 Marime text
Astăzi, 12 aprilie 2024, la sediul Instituției Prefectului - Județul Constanța, a fost semnat protocolul de colaborare pentru furnizarea de servicii de consultanţă în domeniul digitalizării, inovării și servicii de sprijinire a inovării, între Consorțiul CiTyInnoHub, prin coordonatorul său, Universitatea ’’Ovidius’’ din Constanța, reprezentată de către conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, în calitate de rector și Instituția Prefectului - Județul Constanța, reprezentată prin Silviu-Iulian Coșa, în calitate de prefect.


Potrivit unui comunicat pus la dispoziție de Prefectura Constanța, prin primul protocol semnat, „Consorțiul CiTyInnoHub” acordă Instituției Prefectului - Județul Constanța, fără contraprestaţie financiară din partea acestia, un set de servicii, produse şi procese digitale publice noi şi optimizate.

Acestea sunt rezultatul implementării proiectului intitulat: „ConsTanta INNovation Hub, un centru pentru transformarea digitală a IMM-urilor și a OSP-uri din SE României - CiTyInnoHub” și a Acordului de Grant semnat cu Comisia Europeană.

 ‘‘Am semnat cu Universitatea ’’Ovidius’’, coordonatorul „Consorțiului CiTyInnoHub”, un protocol de colaborare privind acordarea de asistență pentru digitalizarea activităților instituției. Un prim proiect este deja în curs de derulare: crearea unui platforme digitale pentru evaluarea stării de securitate din școli.

Faptul că am fost în aceste activități umăr lângă umăr, demonstrează că rolul digitalizării este acela de a ne conecta, pentru a lucra mai eficient împreună. Mulțumesc Universității ’’Ovidius’’ pentru faptul că a reușit să creeze acest hub digital și pentru că ne-a ales ca prim partener ’’, a declarat prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa. 


foto: Prefectura Constanța 



Citește și:

Facultatea de Medicină a Universității Ovidius din Constanța celebrează 34 de ani de învățământ medical constănțean
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii