Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studentă la Universitatea „Ovidius” Constanța Andreea Lungan, medaliată cu bronz la Concursul Studențesc de Matematică SEEMOUS

ro

16 Apr, 2024 13:55 549 Marime text
Foto: Universitatea „Ovidius” Constanța

Andreea Lungan, studentă în anul al doilea la Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) a Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), a obținut medalia de bronz la cea de-a XVIII-a ediție a Concursului Studențesc de Matematică SEEMOUS (South-Eastern European Mathematical Olympiad for University Students), desfășurat la Iași, în perioada 9-14 aprilie 2024.
 
„Universitatea „Ovidius” din Constanța a fost reprezentată de o echipă coordonată de lect. univ. dr. Gabriel Iorgulescu, din care au făcut parte studentele Andreea Lungan și Adriana Bardaș, de la programul Matematică informatică, din cadrul FMI, și Miruna Corina Ilie, de la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă (FIMIM)”, menționează UOC în comunicatul de presă.
 
La competiția din acest an au participat 79 de studenți, din țări precum: Franța, Grecia, India, Macedonia de Nord, Turkmenistan și Uzbekistan
 
Societatea Matematică din Europa de Sud-Est organizează, începând cu anul 2007, Concursul Studențesc de Matematică SEEMOUS, care le oferă tinerilor pasionați de matematică oportunitatea de a-și demonstra abilitățile și cunoștințele din domeniu, reprezentând, totodată, o platformă prin care aceștia își pot dezvolta noi competențe. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Facultatea de Medicină a Universității Ovidius din Constanța celebrează 34 de ani de învățământ medical constănțean
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii