Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:42 22 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa va scoate din conturi peste 120.000 lei pentru aparatele de aer condiţionat

ro

14 Aug, 2017 07:29 1419 Marime text
Unitatea sanitară  Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cumpără aparatele de aer condiţionat, pe care va plăti 120.850 lei.
 
Durata contractului este până pe 31.12.2017. Se va încheia un contract de furnizare cu ofertantul clasat pe primul loc in clasamanetul realizat în baza criteriului “preţul cel mai scăzut”, fără posibilitatea de ajustare a preţului, urmând ca produsele să fie livrate în baza comenzii emise de autoritatea contractantă în funcţie de necesitatea şi fondurile bugetare disponibile. Perioada de livrare şi montaj la sediul autorităţii contractante: 10 zile de la primirea comenzii.
 
Garantia produselor va fi de 36 luni de la data livrarii.
 
Recepţia se va efectua de către unitatea primitoare, conform metodologiilor de recepţie în vigoare. Dacă la recepţia efectuată la achizitor, vreunul din produsele inspectate sau testate nu corespunde specificaţiilor, achizitorul are dreptul să îl respingă, iar furnizorul are obligaţia, fără a modifica preţul contractului de a înlocui produsele refuzate cu produse corespunzătoare în termen de 24 ore, suportând toate cheltuielile suplimentare necesare.
 
Pentru 3-5 returnări de marfa necorespunzatore din punct de vedere al caracteristicilor tehnice solicitate de autoritatea contractantă, aceasta îşsi rezervă dreptul de a rezilia contractul, fără intervenţia instantelor judecătoreşti. Neîndeplinirea sau îndeplinirea necorespunzătoare a condiţiilor de furnizare impuse atrage dupa sine rezilierea contractului de drept, fără intervenţia vreunei instante judecătoreşti
 
Ofertantul va prezenta lista principalelor furnizări de produse similare lotului/rilor ofertate din ultimii 3 ani, din care să rezulte că ofertantul a livrat produse similare în valoare de cel puţin valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent/lot ofertat (calculaţi până la data limita de depunere a ofertei) conţinând valori, perioade de furnizare, beneficiari, indiferent dacă aceştia din urma sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi.
 
 Termen limita primire oferte - 18.08.2017
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tomitan16 14 Aug, 2017 08:55 O achizitie facuta exact la timp.. In cel mai bun caz, aparatele vor fi montate in septembrie cand nu va mai fi atat de cald..Sau poate se pregatesc pentru vara 2018...