Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice CJC organizează achiziție pentru reabilitarea bazinelor de tratament de la secția de Balneologie din Eforie-Sud

ro

05 Sep, 2023 13:00 1000 Marime text
Consiliul Județean Constanța organizează achiziție directă pentru servicii de întocmire documentație tehnică faza PTh+DDE+CS și asistență tehnică din partea proiectantului pentru reabilitare bazine de tratament hidrokinetoterapeutic-Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei”, Constanța Secția Recuperare Medicală Fizică și Balneologie Eforie Sud, Str. Republicii, nr. 7, corp C4, județul Constanța.

Valoarea estimată a achiziției este de 30.000 lei fără TVA.

Termenul limită de transmitere/depunere a ofertelor este 07.09.2023, ora 12:00, pe pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau se depun la Registratura Consiliului Județean Constanța, bd. Tomis nr. 51, municipiul Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Cine demolează clădirile fostului spital de ortopedie din Eforie Sud

Proiectul unităţii medicale oncologice de la Eforie Sud, încremenit. Consultarea publică organizată de CJC, fără rezultat!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii